Gossip Girl in de mix: vijf droomkoppels

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Gossip Girl in de mix: vijf droomkoppels

gossip girl droomkoppelsWedding Bells! “Intersoap” huwelijk in de maak nu Adam Brody en Leighton Meester verloofd zijn. Hoewel ze zich waarschijnlijk dood ergeren aan de eeuwige vergelijking, kunnen wij ze maar niet loskoppelen van hun alter ego’s Seth Cohen en Blair Waldorf. Queen B die met een stripfanaat uit L.A. –hoe ordinair…- aan de haal gaat? Dàt hadden we niet zien aankomen!

Then again… het leven zit vol verrassingen. Als de meest ambitieuze socialite van New York een Monegaskische prins én de best geklede zakenman van het Noordelijk halfrond aan de kant schuift voor iemand die in Spiderman kostuum rondsluipt en het gros van zijn tijd doorbrengt met videospelletjes, als we de natuurlijk orde dan tòch overhoop gooien, dan kunnen deze koppels ook. Wij herorganiseren de Upper East Side, kwestie van de overige Gossip Girl personages ook wat liefde te gunnen:

1/

Chuck Bass x Cercei Lannister

Cercei ChuckThe guys we love to hate… Een waardige vervangster voor Blair Waldorf vind je niet zomaar. Je komt niet elke dag een machtsbeluste stijlkoningin tegen met een voorliefde voor intriges én een hoop mignons om haar snode plannetjes uit te voeren. Toevallig weten wij er wel eentje wonen: de psychopathische Cersei Lannister uit Game of Thrones gaat over lijken om de troon van haar koninkrijk te veroveren, toch denken we dat ze een verhuis naar New York wel ziet zitten. Modern comfort, stromend water, topdesigners om de hoek én Chuck Bass aan haar arm: jep, dat zou moeten lukken!

2/

Dan Humphrey en Samantha Jones

Samantha en DanIèmand moet deze jongen wakker schudden. Het sippe muurbloempje uithangen, medelijden uitlokken met een Lonely Boy imago én een sadonische stalkblog oprichten over zowat iedereen die je liefhebt: verkeerd bezig, héél verkeerd… Wij zijn geen psychologen, maar gokken dat schoktherapie onder het juk van Samantha Jones onze Dan de nodige levensvreugde en lust zou opleveren. Hij zou zijn obsessieve gedachten op deze oudere, wijzere vrouw kunnen concentreren en eindelijk van het leven leren genieten. Samantha zelf is niet vies van een toyboy of twee, een date zal dan ook niet moeilijk te regelen zijn.

3/

Serena Vanderwoodsen en Ryan Atwood

ryan en serena

Omdat elke serie ook een saai koppel nodig heeft. Ryan en Serena zouden beurtelings in haar penthouse en zijn poolhouse kunnen vergaderen over wat er nu weer verkeerd loopt in hun leven. De zoektocht naar zichzelf, naar vervreemde ouders, naar hun volgende outfit, naar een nieuwe hobby, naar een gespreksonderwerp, naar een mop die wél grappig is: genoeg om over na te denken voor deze gekwelde zieltjes.

4/

Nate Archibald en Carrie Mathison

nate en carrieHebben Chuck en Cercei Blairs wedding planner vermoord? Is dat Dan Humphrey die we in de wagen van Samantha Jones zagen stappen? Hebben Ryan en Serena een goede mop verteld???? Geheimen genoeg in de Upper East Side, schandaaltjes die maar niets zouden zijn moest niemand ze onderzoeken. Met Carrie Mathison is dit bonte wereldje meteen een paranoïde speurneus rijker –goed voor heel wat fun.  Zij mag wat ons betreft bij Nate rondhangen: hij zou haar met zijn staalblauwe kijkers tot rust kunnen brengen. Eén blik van hem en ze is al haar zorgen weer vergeten.

5/

Jenny Humphrey en Cousin Matthew

jenny en mathhewGewoon omdat dit een hilarisch disfunctioneel koppel  zou zijn (en omdat we helemaal onder indruk zijn van zijn charmes en hem absoluut in de club willen). Een losgeslagen Amerikaanse puber met een Britse stijve hark, zijn Edwardiaanse moraal in combinatie met haar dramatische kreten om aandacht, zijn perfect gekamde haartjes in contrast met haar wilde coupe: zucht... Leuk extraatje: hij komt als advocaat aan de bak, handig als Jenny weer eens in de problemen zit.