How to: een interieurboost voor een prikje

Gepubliceerd op 24 augustus 2016 door Isabelle
How to: een interieurboost voor een prikje

Kan je interieur een nieuwe look gebruiken, maar zit je zonder budget om zomaar eventjes zetel, keukenkast én -tafel te vervangen? Geen paniek, wij zochten en vonden vijf handige trucs om ze in één klap (en zonder al te veel kosten) in een nieuw kleedje te steken: 

1/

  1. Meubelhoezen

Het principe is doodeenvoudig: steek je zetel letterlijk in een nieuw, gestreept, bebloemd, fluo, gestippeld of wollen jasje met dank aan de hoezen van Bems, een bedrijf dat haar accessoires specifiek op de afmetingen van Ikea meubels afstemt.

2/

2. Verander je voorgevel 

Beu gekeken op je linnenkast? Pak zijn voorgeven aan! Bij Superfront scoor je leuke deuren in alle vormen en maten met leuke motieven. Wij zijn fan van de variant met schubben, very fancy in de badkamer...

3/

3. Behangpapier 

N104_principe-45892

Geef een ruimte meer diepgang of een absurde dimensie met opvallend behangpapier. Bij Increation vind je alle custom wallcovering -wat een mooi woord!- die je creatieve hartje beheert...

4/

4. Verven maar! 

5fe59b99d0df0d642c2ef7d5e940e5eb

Uiteraard kan je voor appelblauwzeegroen, goud of glitterroze gaan, maar wat dacht je van krijtbord- of magneetverf? Op die manier geef je die oude meubel meteen ook een tweede functie en oogt je interieur meteen een pak creatiever.