Op restaurant bij je thuis: ELLE’s favorieten op Take Eat Easy

Geüpdatet op 26 februari 2018 door Tine
Op restaurant bij je thuis: ELLE’s favorieten op Take Eat Easy

Move over pizzabrommer, hier komt de restobike!

Na hometown Brussel verovert het digitale restaurantplatform van Take Eat Easy stilaan ook Antwerpen en Gent. Een onverwachte extra gast? Te lang in de file gestaan en geen eten in huis? Of gewoon zin in iets anders? Alle redenen zijn goed om een maaltijd aan huis te laten leveren. Kies je favoriete gerecht uit de restaurantselectie bij jou in de buurt en binnen de korste keren staat de fietskoerier aan je deur met een restaurantwaardige maaltijd, van burgers over salades tot sushi. Om je wegwijs te maken in het aanbod, selecteerde de ELLE-redactie deze maand twee adresjes in Gent en drie in Antwerpen.

1/

Tasty World

Gezonde fast food met feelgood factor. Tasty World is het adres voor veggieburgers en smoothies in studentenstad Gent. Op de menukaart smakelijke namen als bermudaburger, popeye, snitsel of de huisspecialiteit, tasty. Tast toe!

Tasty World

Tasty World

Hoogpoort 1, 9000 Gent, tastyworld.be

Klik hier voor meer info.

2/

Jill Beer & Burgers

Een gourmet burger op zijn best met een speciaal biertje erbij, een guilty pleasure op zijn Belgisch. Op het menu: rundsburgers, spitburgers, veggieburgers... Wat het ook wordt, vergeet zeker geen 'Rostekop' - het huisbier bij te bestellen.

Tentoonstellingslaan 165, 9000 Gent, jilles.beJill Beer & Burgers

Jill Beer & Burgers

Klik hier voor meer info.

3/

Ko'Uzi

Zodra je de creatieve sushi van Ko'Uzi geproefd hebt, begrijp je onmiddellijk waarom Ko'Uzi zo hoog aangeschreven staat bij foodies en sushi lovers. Ceviche van kingfish, chilli en koriander; gegrilde zalm met milde sojasaus en echte wasabi of tartaar tonijn met basilicum, olijfolie en crispy quinoa... Elke creatie is een culinair kunstwerkje. In het geval van Ko'Uzi is kiezen altijd een beetje verliezen.

Leopoldplaats 12, 2000 Antwerpen, kouzi.be

Ko'Uzi

Ko'Uzi

Klik hier voor meer info.

4/

Bon Bini
Zuiderse fusion met vakantiegevoel: bij Bon Bini eet je eenhapje van de wereld in een tropisch decor. De specialiteit van Bon Bini zijn gevulde tortilla's naar keuze, exotische stoofpotjes en een uitgebreid assortiment aan tapas met een tex mex touch.
Paardenmarkt 72, 2000 Antwerpen, bon-bini
Bon Bini
Bon Bini
Klik hier voor meer info.

5/

Orso Pizzeria

 

Of toch een pizza? Maar wat voor een! Orso Pizzeria doet elke pizza verbleken en geeft een gastronomische twist aan de Italiaanse klassieker en serveert ook antipasti om duimen en vingers bij af te likken. Wat dacht je van pizza Napoli (tomaat-mozzarella-ansjovis-kappertjes), Carpaccio (tomaat-mozzarella-carpaccio van rundsvlees-ruccola) of Orso (tomaat-buffelmozzarella-kerstomaatjes-Italiaanse gerookte ham-ruccola)? Bestel ze lekker allemaal en maak er een gezellig vriendenbuffet van! Buon appetito!

Grote Beerstraat 46, 2018 Antwerpen, orsopizzeria.be

Bekijk het volledige aanbod op takeeateasy.be

Orso Pizzeria

Orso Pizzeria

Klik hier voor meer info.