The C Experience: dineren boven de Brusselse skyline

Geüpdatet op 24 oktober 2017 door Isabelle
The C Experience: dineren boven de Brusselse skyline

1Dineren tussen de sterren, je doet het op het dak van de Brusselse IT-tower. Voor wiens maag zich niet uit het veld laat staan door zoiets onbenulligs als hoogtevrees…
360° Brussel, gereserveerd met een eerste klas maaltijd, en dit  op de fijne hoogte van 100 meter: dat is wat je voorgeschoteld krijgt bij The C Experience, een pop-up restaurant dat het achtervoegsel ‘up’ wel heel serieus neemt.
Op het dak van de Brusselse IT-tower, de hoogste toren van onze hoofdstad, staat nog tot 12 februari een minirestaurant, volledig uit glas opgetrokken. Er is plaats voor 24 gasten, die er bediend worden door wereldwijd gerenommeerde sterrenchefs. Onder het motto “cooking around the world” zetelt er om de twee weken een nieuwe Belgische of buitenlandse chef.

0
Brussel is slechts de eerste halte van The C Experience, die binnenkort ook de skylines van New York, Berlijn en Istanbul verkent. Reserveren, 's middags en 's avonds, kan via deze link, reken  267€ per persoon voor een all-in ervaring. Voor wie tijdens de feesten een originele ervaring wil meemaken!

2 3 4Klik hier voor meer info.