Weekendtip: hippe fashion en food market in Antwerpen

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Elise
Weekendtip: hippe fashion en food market in Antwerpen

Wegens succes verlengd! Na een denderende eerste editie vindt op 17 en 18 september een twee editie van Wild Jo's Market plaats. 

Verwacht je aan een hippe bazaar met zeventig hippe standhouders, live muziek en vers getapte Wild Jo's in een gemoedelijke sfeer.

De markt is onderverdeeld in verschillende thema's. Modeliefhebbers halen hun hart op op de 'fashion market', waar standhouders als Five Fridays, Rumors, DYOU Studio en Les Soeurs een plekje hebben gereserveerd. Foodies genieten dan weer van The Butcher's Snack of Yalla Yalla Beirut Street Food. Bovendien is er de officiële launch van Double Dutch Premium Mixer, een Londense start-up van twee zussen uit België.

De standjes blijven het hele weekend dezelfde, terwijl de live optredens van bands en groepjes per dag verschillen.

Wild Jo’s Market is een initiatief van drie Antwerpse vrienden. Het trio wil jong talent de kans geven om hun passie te tonen aan het grote publiek.

Praktisch

Iedereen die houdt van design, mode, creativiteit, ondernemen, muziek, vintage, interieur en accessoires is welkom. Aan de ingang betaal je drie euro inkomgeld, in ruil daarvoor krijg je een Wild Jo.

Meer info op Facebook.

17 en 18 september
Indoor & outdoor op site van Stadsbrouwerij De Koninck
Boomgaardstraat 17
2018 Antwerpen