Top 5 valse koppels in Hollywood

Gepubliceerd op 15 juli 2016 door Isabelle Vander Heyde
Top 5 valse koppels in HollywoodHOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actors Leonardo DiCaprio (L) and Kate Winslet embrace at the 88th Annual Academy Awards at Dolby Theatre on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Ze hebben al jaren een relatie, één die passioneel is, die heel wat stormen/drama's/schipbreuken overleefde, één die altijd in het collectieve geheugen gegrift zal staan. Maar ook vooral ook eentje die niet echt bestaat.

Deze acteurs spelen steeds opnieuw een (film)koppel, al hebben ze naast de set naar eigen zeggen geen chemistry...

1/

Leonardo DiCaprio en Kate Winslet 

3

Het mooiste, meest, glorieuze, leukste, algemeen meest kick-ass koppel is Leonardo DiCaprio en Kate Winslet! Tranen met tuiten hebben we gehuild toen ze hem de dieptes van de bevroren oceaan in liet zinken in Titanic, de vreugde was dan ook héél groot toen we hem elf jaar later opnieuw in haar armen zagen verschijnen in het drama Revolutionary Road.

1

2

Leuk extraatje aan dit fictieve koppel: ze steken hun off-screen vriendschap niet onder stoelen of banken! Op de Golden Globes 2016 had DiCaprio dit over zijn grote vriendin te melden:

1452475916-leonardo

Zucht: best. couple. ever!

2/

Bradley Cooper en Jennifer Lawrence 

4

Al doen ook Bradley Cooper en Jennifer Lawrence een gooi naar die titel. De twee speelden maar liefst vier keer man en vrouw: in Silver Lining Playbook, American Hustle, Serena en straks ook in Joy. Het feit dat hij 16 jaar ouder is, lijkt de filmbazen niet te hinderen: het duo zorgt steeds opnieuw voor vuurwerk op het witte doek en brengt een aardige cent in het laatje.

Wat ze er zelf over zeggen? Cooper bewondert zijn jonge collega, van wie hij naar eigen zeggen heel veel kan leren. Zij vindt haar "filmechtgenoot" -zoals ze hem zelf noemt- een kanjer, maar gruwelt steeds opnieuw van de seksscènes: "te awkward met zo'n goede vriend". Dat is dan weer de keerzijde van een goede band...

5
Silver Lining PLaybook
8
Joy
7
Serena
6
American Hustle

3/

Matthew McConaughey en Kate Hudson 

9

Hoe hard ze hem ook probeerde dumpen in How To Lose A Guy In 10 Days, tussen Kate Hudson en Matthew McConaughey was het instant chemie. Reden genoeg om hun vijf jaar later opnieuw te laten flirten -met een pak minder kleren om het lijf- in de komedie Fool's Gold. Wat een mooie baby's hadden die gemaakt...

10
How To Lose A Guy In 10 Days
11
Fool's Gold

4/

Julia Roberts en Richard Gere 

12

Of ze nu een hoertje of een bruidje met bindingsangst vertolkt, Richard Gere valt steeds opnieuw voor de stralende glimlach van Julia Roberts...

13
Pretty Woman
14
Runaway Bride

De liefde blijkt alvast wederzijds: toen Roberts haar TV-lief vorig jaar terugzag op een Pretty Woman reünie bij NBC, kuste ze hem spontaan vol op de lippen. Aaaah, liefde...

julia richard kus

5/

Adam Sandler en Drew Barrymore 

15

Nog zo'n olijk duo: Drew en Adam! Voor passionele liefdesdrama's passen ze, als er dan weer doldwaze relatieperikelen moeten worden uitgebeeld, zijn ze van de partij. Van geheugenverlies via foute trouwpartijtjes tot een scheidingsreis in Afrika: dit koppel overleefde werkelijk alles!

16
The Wedding SInger
17
50 First Dates
18
Blended

6/

Emma Stone en Ryan Gosling 

Emma Stone Ryan Gosling vals koppel 3

"You look like you're Photoshopped!" De scène waarin Emma Stone en Ryan Gosling elkaar het hof maken in Crazy, Stupid, Love het hof maken is le-gen-darisch en daar heeft de on-screen chemie tussen de twee alles mee te maken. Steek Emma bij Ryan en je krijgt vuurwerk. Of een vervolgproject of twee. Na de romantische komedie probeerden ze het met succes als gangsters in de prent Gangster Squad en straks vormen ze opnieuw een koppel in de dromerige musicalfilm La La Land. Meer dan de trailer daarvan hebben we voorlopig niet gezien, maar het belooft opnieuw een topper van formaat te worden!

Emma Stone Ryan Gosling vals koppel 2
Crazy, Stupid, Love
Emma Stone Ryan Gosling vals koppel 1
Gangster Squad

La La Land: