10 filmkoppels die echt bestonden

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
10 filmkoppels die echt bestonden

10 koppels die ook echt bestondenLange draaidagen, intieme scènes en een hoop stress: niet te verwonderen dat veel acteurs op de set wel erg close worden met hun tegenspeler. Deze tien koppels besloten hun romance ook achter de schermen verder te zetten.

1/
koppel1Ashton Kutcher en Mila Kunis (That 70s Show) : algemeen gejuich toen Jackie en Kelso vorig jaar ook in het echt begonnen te daten. Al wordt hun relatie hopelijk minder woelig dan degene die ze op het scherm beleefden.
2/
koppel2Tom Cruise en Nicole Kidman (Far and Away, Days of Thunder, Eyes Wide Shut): een sterrenkoppel dat in de jaren negentig maar liefst drie kaskrakers produceerde. Minder succesvol was de relatie zelf, ondertussen nog maar een vage herinnering.
3/
koppel3Penelope Cruz en Javier Bardem (Vicky Cristina Barcelona): niet Vicky, noch Cristina, maar Penelope Cruz’ personage Maria Elena ging in de film met Javier Bardem lopen. Een kunstje dat ze naast de set ook herhaalde.
4/
koppel4Blake Lively en Penn Badgley (Gossip Girl): hoe puberaal hun relatie er in de serie ook aan toe ging, in het echte leven  vormden deze twee wel degelijk een serieus koppel. Na enkele jaren daten bleek hun liefde dan weer niet sterk genoeg. Bye bye Penn…
5/
koppel5Blake Lively en Ryan Reynolds (Green Lantern): En hallo Ryan! Mooie Blake blijkt dan toch iets voor mannen in strakke pakjes te hebben. Ondertussen mag ze zich zelfs Mevrouw Ryan Reynolds noemen.
6/
koppel6Jennifer Garner en Ben Affleck (Daredevil): over strakke pakjes gesproken, mama en papa’s gezamenlijke filmproject Daredevil zal later heel wat gegniffel opleveren ten huize Affleck-Garner…

7/
koppel7Brad Pitt en Angelina Jolie (Mr. en Mrs. Smith): een legendarische film en dat ligt niet aan het banale plot. Wel beleef je onscreen live de geboorte van Brangelina, het meest beruchte koppel van de 21ste eeuw.
8/

koppel 8Rachel McAdams en Ryan Gosling (The Notebook): nog zo’n film die in het collectieve geheugen gegrift staat. De romantische avonturen van Allie en Noah eindigen goed en wel, die van Rachel McAdams en Ryan Gosling liepen na enkele jaren dan weer stuk.


koppel9

Robert Pattinson en Kristen Stewart (Twilight): zijn ze nu wel of niet samen? De twee speelden jarenlang een kat-en-muisspel met de media, tot ze –ironisch genoeg- hun ondertussen gebroken relatie moesten toegeven omdat Kristen het niet zo nauw nam met het concept ‘trouw’.
10/
koppel10Adam Brody en Rachel Bilson (The OC): zucht, jonge liefde. Het leukste koppel van de populaire tienerreeks The OC leefde tijdens de hoogdagen van de serie onder hetzelfde dak. Een relatie die jammer genoeg ook niet standhield.