10 filmkoppels die echt bestonden

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
10 filmkoppels die echt bestonden

10 koppels die ook echt bestondenLange draaidagen, intieme scènes en een hoop stress: niet te verwonderen dat veel acteurs op de set wel erg close worden met hun tegenspeler. Deze tien koppels besloten hun romance ook achter de schermen verder te zetten.

1/
koppel7Brad Pitt en Angelina Jolie (Mr. en Mrs. Smith): een legendarische film en dat ligt niet aan het banale plot. Wel beleef je onscreen live de geboorte van Brangelina, het meest beruchte koppel van de 21ste eeuw.
2/

koppel 8Rachel McAdams en Ryan Gosling (The Notebook): nog zo’n film die in het collectieve geheugen gegrift staat. De romantische avonturen van Allie en Noah eindigen goed en wel, die van Rachel McAdams en Ryan Gosling liepen na enkele jaren dan weer stuk.


koppel9

Robert Pattinson en Kristen Stewart (Twilight): zijn ze nu wel of niet samen? De twee speelden jarenlang een kat-en-muisspel met de media, tot ze –ironisch genoeg- hun ondertussen gebroken relatie moesten toegeven omdat Kristen het niet zo nauw nam met het concept ‘trouw’.
4/
koppel10Adam Brody en Rachel Bilson (The OC): zucht, jonge liefde. Het leukste koppel van de populaire tienerreeks The OC leefde tijdens de hoogdagen van de serie onder hetzelfde dak. Een relatie die jammer genoeg ook niet standhield.