Dit zijn de beste krultangen volgens reviews wereldwijd

Geüpdatet op 18 december 2019 door Lore Ginneberge
Dit zijn de beste krultangen volgens reviews wereldwijd

Tuurlijk kunnen wij je vertellen met welk toestel wij ons haar in de krul zetten, maar de reviews van duizenden gebruikers zegt net dat tikje meer. Benieuwd naar de beste krultangen volgens het wereldwijde web? Dit is de top 5:

Voor grote krullen: Remington Pearl Pro Curl

Een favoriet onder beauty editors  - en dat zegt heel wat -  vanwege zijn regelbare temperatuur, goed voor dik haar dat pas krult bij een hoge temperatuur. De krullen blijven volgens sommige reviews tot enkele dagen (!) zitten. Het resultaat varieert van losse golven tot grote, volle krullen, afhankelijk van hoe je de krultang gebruikt. Een laatste pluspunt is het prijskaartje: voor minder dan €50 vind je geen betere.

remington beste krultangen
Pearl Pro Curl, Remington, €39,99

Shop hier

De beste krulborstel: Philips Airstyler

Wil je meer het effect van een blow-out bij de kapper? Een krulborstel geeft een uitgeborsteld, rond effect vol volume, en deze van Philips droogt en verzorgt het haar tegelijkertijd. Onder de verschillende opzetstukken van deze Airstyler zitten twee krulborstels die je lokken volgens recensies 'handig en snel' in golven brengen. Nog volgens een andere review gaat deze borstel tot 15 jaar mee. Dat kan tellen!

krulborsten krultang
Air Styler, Philips, €56,99

Shop hier

beste krultangen kleine krullen

Voor pijpekrullen: Max Pro Twist

Deze smalle krultang heeft veel weg van een toverstaf, en dat is het eigenlijk ook. Zelfs wie ontzettend fijn haar heeft tovert in no time mooie krullen die lang blijven zitten. De temperaturen reiken van 130°C tot 230°C, waardoor er een gepaste hitte is voor elke haarstructuur. Volgens recensies kan je deze krultang meerdere keren per week gebruiken zonder je haren te beschadigen en is je hele haardos gestyled in 'slechts 10 minuten'.

max pro beste krultangen fijne krullen
Max Pro Twist, €54,99

Shop hier

 

Voor natuurlijke krullen: Hot Tools 24K

Volgens reviews erg handig vanwege de regelbare temperatuur en de korte opwarmtijd. Daarnaast voorkomt dit toestel frizzy krullen en zorgt voor gladde lokken in de plaats. Ook vrouwen met dikker haar zijn tevreden van de langhoudende krullen die deze Hot Tools creëert. En met bijna 4 sterren uit meer dan zesduizend reviews op Amazon US kunnen we niet anders dan fan zijn.

beste krultang hot tools
Gold Curl 24K, Hot tools, €110

Shop hier

krultangen krullen

De beste automatische krultang: Babyliss Pro Miracurl Steamtech

Een automatische krultang is in het begin even wennen, maar van zodra je de techniek gewend bent, wil je niets anders. Dat spreekt ook uit de gebruikersbeoordelingen, want deze Babyliss Pro Miracurl haalt zowat op elke webshop nagenoeg 5 sterren. Waarom is 'ie zo goed? De stoomtechnologie zorgt voor zachte, gladde krullen en voorkomt dat je haar verbrandt in het toestel. Ook is er een functie voor de linker- en rechterkant van je hoofd, zodat je een natuurlijk resultaat bekomt. Maar het allerbeste is natuurlijk het gebruiksgemak! Zeg maar dag tegen verbrande vingers, oren of haarlokken.

babyliss krultang stoom miracurl
Miracurl Steamtech automatische krultang, Babyliss Pro, €107,39

Shop hier

Meer haartips?