Alle haartrends en hippe kapsels voor dit najaar

Geüpdatet op 1 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Alle haartrends en hippe kapsels voor dit najaar

Een kappersbezoek is een verplicht nummertje bij het begin van elk nieuw seizoen. Spring voorbereid in de kappersstoel met onze gids van kapseltrends voor najaar 2019.

We verklapten al dat bobkapsels all the rage zijn momenteel, je weet dus wat je te doen staat als je helemààl mee wilt zijn. Teveel gehecht aan je lange lokken? Probeer dan deze haartrends.

1. De dunne pony

Voeg een beetje je ne sais quoi toe aan je look met een subtiele pony. Enkele korte lokken zijn voldoende om je hele gezicht te transformeren. Minder heftig dan een volle froufrou én makkelijker uit te groeien. Waar wacht je op?

https://instagram.com/p/B2_ZHt3HROZ/

2. Chunky highlights

Speciaal voor de lancering van KKW's nineties make-upcollectie vroeg Kim haar kapper om deze vintage chunky highlights. Een blijvertje? Wij denken van wel.

3. Strikjes en speldjes

Mag het wat meer zijn? Deze herfst versieren we onze kapsels met haarbanden en strikjes...

haar kapsels trends herfst 2019

...of met leuke speldjes.

https://instagram.com/p/B26apxDnVrk/

4. De extreme paardenstaart

Ariana Grande's signature look krijgt steeds meer bijval van andere celebs. Recent aanhanger is zangeres Normani, de laatste nieuwe popsensatie. Wij voorspellen dan ook dat haar hoge paardenstaart  - net als haar singles - een grote hit zullen worden.

5. Diepe zijscheiding

Ook Kaia Gerber liet onlangs haar lokken kort knippen. Het model draagt haar bob liefst super steil, of met een diepe zijscheiding en losse golven, zoals hier.

View this post on Instagram

@jimmychoo #JCcollection

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Ook influencer Chiara werd gespot met haar lokken in een staart met diepe zijscheiding voor het defilé van Dior. Très chique!

https://instagram.com/p/B2yzcbAol3C/

Meer haartrends? Dit makkelijke kapsel wint Fashion Week