3 x pop-up stores voor je interieur

Geüpdatet op 15 december 2020 door Christin Ho
3 x pop-up stores voor je interieur

pop-upstore1

Pop-up stores komen en gaan, maar deze tijdelijke winkels zullen wij niet zo snel vergeten. Scoor de mooiste vintage meubels, designobjecten en hebbedingetjes voor je interieur bij deze online adresjes die offline gaan! 

1. Bliss concept store - tot eind april in Antwerpen

pop-upstore1

Bliss kan je terugvinden in de mooie gallerij van multimerkenboetiek Princess op de Meir. Interieurfreaks en moeders van jonge kinderen zullen loco gaan in deze pop-up store. Scandinavisch design naast spulletjes voor je mini-me worden hier aangeboden voor zeer schappelijke prijzen. Open tot eind april!

Meir 51-55
2000 Antwerpen

2. SØndag - 18/04 en 19/04 in Genk

pop-upstore3

SØndag is een nieuw interieurlabel dat jaarlijks twee nieuwe collecties uitgeeft met een 50-tal kleine meubels en decoratie-items. Origineel aspect: vintagemeubels worden in een neon-jasje gestoken. Ook jij kan je eigen meubels bij SØndag laten colordippen.

Pop-up in The Box
Vennestraat 127
3600 Genk

3. My Ex Boyfriend - Mechelen 

pop-upstore4

My Ex Boyfriend is een online vintage meubelwinkel. Iedereen heeft een ex-vriend gehad waar je zielsveel van hield, maar spijtig genoeg bleef het sprookje niet lang duren... Het leven gaat voort, je ex-vriend trouwt uiteindelijk met zijn nieuwe partner, de vrouw van zijn leven. Net hetzelfde verhaal met vintage meubels. Voor de ene persoon is het meubelstuk rommel, voor de andere persoon is het zijn/haar pronkstuk in het interieur. De collectie vintage meubels wordt uitgebreid met een assortiment interieurobjecten van Scandinavische designers van nu.

Onder den Toren 8
2800 Mechelen