Conny Komen zorgt voor kleur op de MIA’s

Gepubliceerd op 9 januari 2015 door Laure Vandendaele
Conny Komen zorgt voor kleur op de MIA’s

rodelopermiaawards
Stromae werd gisteren de grote winnaar van de MIA's en mocht maar liefst vier awards mee naar huis nemen? Maar wie ging met de award voor mooiste rode loperoutfit aan de haal?

Gisteren kreeg de rode loper van de MIA's naar goede gewoonte weer heel wat schoon muzikaal volk over zich heen. Het merendeel van de genomineerden koos voor een zwart ensemble, een ongeschreven dresscode waar ook opperstylist Jani aan voldeed. Natalia gooide het dan weer over een compleet andere boeg en trotseerde de rode loper in een vloerlange witte jurk. Naast het opvallende borststuk met lovertjes had de zangeres nog een ander opvallend accessoire, in de vorm van nieuwe vriend Alexander Jackson, meegebracht.

Conny Komen van Kenji Minogue zorgde voor heel wat kleur, niet in het minst door haar opvallende grime in de vorm van een lieveheersbeestje. Wij hopen vurig dat Conny hiermee een nieuwe trend gelanceerd heeft.

JOK_4694
Bart Peeters en Jani Kazaltzis

1/

JOK_4726
Jani Kazaltzis ging voor een strak zwart pak met een strikje

2/

JOK_4779
Lieven Scheire haalde zijn meest bijzondere T-shirt uit de kast

3/

JOK_4864
Terwijl Pat Krimson het vrij eenvoudig hield (los van de zonnebril met rode glazen) ging Loredana all the way met een schitterende (letterlijk) en kleurrijke avondjurk

4/

JOK_4876
Oscar and the Wolf's Max Colombie nam zijn drie awards in ontvangst in een wit pak

5/

JOK_4897
'Slimste mens ter Wereld' Adil El Arbi in suit & tie

6/

JOK_4912
Hooverphonic

7/

JOK_4934
Gabriel Rios kon twee nominaties verzilveren.

8/

JOK_4960
Selah Sue was niet 'alone' in haar keuze om een zwart ensemble uit de kast te plukken.

9/

JOK_5003
de beste make-uplook was ongetwijfeld die van Kenji Minogues Conny Komen

10/

JOK_5020
Natalia stelde gisteren haar nieuwe vriend Alexander Jackson voor

11/

JOK_5052
Geen zwart voor Stromae. Toch was de koning van MIA's gisteren vrij somber in een blauwe broek, jasje en grijze coltrui.

12/

JOK_5084
Nergens beter dan...op de rode loper van de MIA's. Mathias Vergels en Bill Barberis arriveerden netjes in kostuum, collega Joy Anna Thielemans droeg een metallic rok en poederroze blouse in zijde.