Van babynaam tot datum: alles wat we weten over Hailey Biebers zwangerschap

Gepubliceerd op 16 mei 2024 door Lore Ginneberge
Van babynaam tot datum: alles wat we weten over Hailey Biebers zwangerschap INSTAGRAM @haileybieber

Hailey Bieber is zwanger! Samen met echtgenoot Justin Bieber heeft ze het blije nieuws onthuld via Instagram. Wat weten we al over baby Bieber?

Groot nieuws in de Hollywood: Hailey Bieber heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd! Samen met haar man Justin Bieber, deelde ze dit vreugdevolle nieuws via Instagram. Fans kregen een prachtig beeld te zien van Hailey in een elegante, lange kanten jurk tijdens de hernieuwing van hun geloften. Met een liefdevolle Justin die zijn armen om haar en haar zichtbaar groeiende buik sloeg, straalde het paar geluk uit.

Justin en Hailey delen zwangerschap na zes maanden

Dichtbij hun hart, en toch zo wereldwijd gedeeld, kozen Justin en Hailey ervoor om het nieuws over hun zwangerschap enkele maanden privé te houden. Bronnen dicht bij het paar onthulden aan People Magazine dat beide "dolblij" zijn met het vooruitzicht van ouderschap en zorgvuldig hun nieuws koesterden tot het moment rijp was. Het stel, dat in 2018 trouwde, voelt zich klaar voor deze volgende stap in hun leven samen.

Baby Bieber heeft al een naam

Terwijl de aanstaande ouders zich voorbereiden op hun nieuwe rol, hebben ze al een naam gekozen die volgens hen perfect is. Het inrichten van de kinderkamer is ook al begonnen, een teken van hun opwinding en anticipatie om hun baby te ontmoeten. Justin heeft al laten weten dat hij uitkijkt naar het stichten van een "kleine tribe", hoewel hij benadrukt dat het aantal kinderen afhangt van Hailey's wensen. "Ik geloof wel dat ze meerdere kinderen wilt," aldus de popster.

Hailey Bieber en justin Bieber zwangerschap
Hailey Bieber en justin Bieber kondigen zwangerschap aan - RORY KRAMER

Hailey Bieber over moederschap en media-aandacht

Ondanks eerdere geruchten en de druk van publieke speculatie over haar zwangerschap, heeft Hailey haar visie op moederschap duidelijk gemaakt. Ze benadrukte dat het een persoonlijke en intieme ervaring is, en iets waar ze naar uitkijkt, ondanks de onvermijdelijke aandacht die het met zich meebrengt. Haar onafhankelijke houding blijft sterk: "Laat me doen wat ik wil met mijn lichaam," verklaarde ze, een duidelijke oproep naar het grote publiek dat haar met argusogen volgt.

Hailey Bieber zwangerschap baby
INSTAGRAM

Wanneer moet Hailey Bieber bevallen?

Met al zes maanden op de teller is Hailey Bieber op weg naar de finale van haar zwangerschap. Ze verwacht haar eerste kindje ergens deze zomer. Hoewel het specifieke moment nog even een verrassing blijft, is de opwinding onmiskenbaar. Fans overal houden Hailey en Justin Biebers' Instagram-feeds in de gaten, wachtend op meer lieve foto's en updates. Het aftellen is begonnen!