Royal treatment: waarom naar Kreta deze zomer?

Gepubliceerd op 14 mei 2024 door ELLE Partner
Royal treatment: waarom naar Kreta deze zomer? © Nana Princess

Het luxueuze vijfsterrenhotel Nana Princess, een verborgen parel aan de noordkust van Kreta met een prachtig zicht over de azuurblauwe zee, pakt uit met een aantal nieuwe accommodaties - die zo mogelijk nóg luxueuzer zijn dan de bestaande.

Het exclusieve Nana Princess is een echte droomplek met z’n stijlvolle suites en villa’s, elk met een privézwembad en spectaculair uitzicht op zee. Dit jaar pakt het resort uit met gloednieuwe ‘Infinity Club Suites and Villas’, waarbij de ene nog meer verbluft dan de andere. De gemene deler? Allen bieden ze de voortreffelijke service waar Nana Princess bekend om staat zoals een dagelijkse VIP-service, comfortabele matrassen en een kussenmenu. Maar dat is lang niet alles…

Riante suites

De moderne en luxueuze Prestige Suite telt een open slaapkamer en gezellige woonkamer met een ruime buitenruimte inclusief uitnodigend privézwembad en verleidelijk zonneterras. Een romantische oase voor koppels of een privévakantieoord voor maximaal vier gasten. Bovenop de voordelen van de Prestige Suite beschikt de al even onberispelijk ontworpen Aura Wellness Suite over een ultramoderne buitensauna en een loungegedeelte, voor een extra dosis ontspanning.

© Nana Princess

Royale villa’s

Nog idyllischer zijn de Aegean Princess Villa en Signature Princess Villa, ontworpen voor gezinnen of groepen vrienden tot acht gasten. Met drie slaapkamers, een knap gemeubileerd terras, een eigen zwembad, privé fitnessruimte en een wellnessruimte garanderen deze villa’s een onvergetelijke vakantie.

Tenslotte spant de nieuwe Infinity Wellness Villa de kroon met een ruim terras dat naast een privézwembad ook een jacuzzi en sauna telt. Deze villa heeft haar naam trouwens niet gestolen want in haar wellnessruimte kunnen gasten privémassages, lichaams- en gezichtsbehandelingen boeken maar ook ontspannen bij de Himalaya zoutstenen muur en ervaringsdouche. Tenslotte kunnen ervaren privékoks op verzoek exclusieve diners bereiden.

Kinderen koning

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen worden in Nana Princess als prinsen en prinsessen behandeld. Zo kunnen families met kinderen via de Club Car naar het waterpark van zusterhotel Nana Golden Beach, waar een wereld van waterpret vol indrukwekkende glijbanen, kronkelige ritjes, gezinsvriendelijke plonsbaden en woeste stroomversnellingen op hun wachten.

© Nana Princess

Verder zijn er tal van sport- en buitenactiviteiten te ontdekken in Nana Princess en het omliggende gebied, zowel voor jong als oud. Gasten kunnen kiezen voor duiklessen bij het erkende Scubakreta Diving Centre in de wondere onderwaterwereld van de Kretenzische Zee of een balletje slaan op een van de dertien hybride gravel of vijf hardcourt tennisbanen. Daarenboven ligt op slechts tien minuten van het resort een eersteklas 18-holes golfbaan genesteld in een prachtig landschap.

Culinaire reis

Van al dat sporten krijg je honger, en ook op culinair vlak verbluft Nana Princess. In het resort zijn namelijk verschillende themarestaurants te vinden, elk met een geheel eigen stijl en keuken. Nieuw dit jaar zijn de Nights of Gastronomy, waarbij een bekroonde chef-kok samen met het creatieve keukenteam van Nana Princess culinaire hoogstandjes neerzet.

Ongeëvenaarde service

Waar Nana Princess zich in onderscheidt, is een uitzonderlijk level van sevice, van aankomst tot vertrek. Sterker nog: de vip-behandeling krijg je reeds vóór je aankomst dankzij de pre-arrival service. Tijdens je verblijf kan je bij het Guest Relations Team terecht met al je verzoeken, zodat je verder alleen nog maar van je vakantie hoeft te genieten.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Nana Princess.

LEES OOK:

Gerichte behandelingen tegen haartuitval

Weg met schilfertjes: oorzaken en oplossingen!

Met Gala 2024: de meest en minst geslaagde rode loper looks