Het dorp Kinder Joy of Moving maakt zijn grote terugkeer in België

Gepubliceerd op 10 april 2024 door ELLE Partner
Het dorp Kinder Joy of Moving maakt zijn grote terugkeer in België ©Ferrero

Gebrek aan inspiratie voor het weekend? Deze april maakt Kinder Joy of Moving zijn grote terugkeer in België tijdens twee sportevenementen. De perfecte gelegenheid om een uitdaging aan te gaan en tegelijkertijd quality time door te brengen met het gezin...

Op zoek naar een activiteit om te delen met het gezin gedurende de komende weken? Zoek niet verder! Voor het tweede jaar op rij zal Kinder Joy of Moving aanwezig zijn in België, tijdens de 15 km van Luik Metropool en de 10 Miles van Antwerpen, respectievelijk georganiseerd op zondag 14 en 21 april. Wat staat er op het programma? Wedstrijden voor jong en oud, maar vooral ook een Kinder Joy of Moving dorp van meer dan 200m², waar kinderen en hun ouders verschillende spelletjes kunnen ontdekken die zijn ontwikkeld volgens de Kinder Joy of Moving methodologie. De KJOM-methode, wetenschappelijk erkend, is het resultaat van de kennisdeling en ervaring van onderzoekers, opvoeders en trainers. Het moedigt kinderen aan om te bewegen door middel van spel en ontwikkelt tegelijkertijd essentiële vaardigheden op vier grote gebieden: fysieke conditie, motorische coördinatie, cognitieve functie en creativiteit.

Naast deze activiteiten zal er ook een "vrij" gebied toegankelijk zijn met verschillende activiteiten zoals boogschieten, tafeltennistafels, een doolhofspel en nog veel meer.

Toegang tot het Kinder Joy of Moving dorp is gratis en vereist geen registratie.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over dit project:

Voor meer informatie, ga naar Kinder Joy of Moving - Kinder België.

Plezier in bewegen ontwikkelen

Kinder Joy of Moving is een internationaal maatschappelijk verantwoord project van de Ferrero-groep. Centraal in het project staat de overtuiging dat een positieve houding ten opzichte van lichaamsbeweging kinderen van vandaag zal helpen in hun ontwikkeling van morgen. Het project inspireert al 2,6 miljoen kinderen en hun families in 33 landen over de hele wereld en moedigt hen aan om in beweging te blijven en er vooral plezier in te hebben. Want actief opgroeien betekent gelukkig opgroeien!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Kinder Joy of Moving.
kinderjoyofmoving.com.

Lees ook: 

Belgische wijnen: dit zijn onze favorieten

Het Sani Resort : Genieten zonder grenzen

Hier slaap je op een van de meest betoverende eilanden van Griekenland