Knokke-Heist is opnieuw dé modebestemming van de kust tijdens ELLE Fashion Week

Geüpdatet op 30 april 2024 door ELLE Partner
Knokke-Heist is opnieuw dé modebestemming van de kust tijdens ELLE Fashion Week

Modeliefhebbers, plan alvast een trip naar Knokke-Heist in, want van 26 april tot 5 mei 2024 wordt de stijlvolle badplaats opnieuw the place to be tijdens de ELLE Fashion Week. Denk: de eerste zonnestralen, duizelingwekkende défilés en mode op elke straathoek. Dat wil je niet missen!

Fabuleuze modeshows

We geven het startschot van de Fashion Week op vrijdagavond 26 april om 18.30 uur op het iconische roze Lichttorenplein met de ELLE Fashion Show. Boetieks als Printemps, Verso, Things that make you happy, Scapa, Patrizia Pepe, Marina Rinaldi, Caroline Biss en Souâd Feriani presenteren er hun gloednieuwe zomercollectie.

Maar dat is niet alles: op het Lichttorenplein vinden tijdens de daaropvolgende dagen meerdere modeshows plaats, gehost door Justine De Jonckheere. Zo kan je er op woensdag, zaterdag en zondag de mooiste looks van topmerken en lokale pareltjes spotten. Van high fashion tot street chic, deze shows zijn waar dromen (en garderobes) werkelijkheid worden. En het beste van al? Je favoriete stuks kan je rechtstreeks scoren bij de nabijgelegen boetieks.

TIP: Dress to impress, want onze streetstyle fotograaf struint op de modeshowdagen de straten af op zoek naar de meest fraaie outfits. Wie weet zie jij jezelf wel terug op de socials en digitale schermen van Knokke-Heist.

ELLE Shopping Day

Op zaterdag 27 april organiseren we de ELLE Shopping Day: ontdek verrassingen en aantrekkelijke promoties in zorgvuldig gekozen boetieks door ELLE. Begin de dag in stijl met een ontbijt bij de ELLE Breakfast Club in Hotel La Réserve Resort, waar Baunat Group zorgt voor een professionele cleaning en check van gouden en platina juwelen door middel van een ultrasoonbad. Wees er snel bij, want first come, first served. Onze make-up artiesten van NEE Make Up Milano staan klaar om je een stralende look te geven, perfect voor een dag vol shoppingplezier.

Meld je gratis aan voor de ELLE Shopping Day (exclusief ontbijt)

Boek je ontbijt hier: (€50 p.p.)

Marie Claire aan zee

Ook modeblad Marie Claire springt mee op de kar. Tijdens de Fashion Week barsten de Knokke-Heistse winkelstraten van de meest fashion forward silhouetten, geselecteerd door het Marie Claire-team. Als kers op de taart komen deze geëtaleerde outfits helemaal tot leven op het exclusieve Marie Claire Défilé op zaterdag 4 mei in Hotel La Réserve, uitsluitend op uitnodiging. Alsof dat nog niet genoeg is zal na deze défilé een gelukkige gast naar huis gaan met een diamant geschonken door Baunat Group.

Last but not least, vindt op dinsdag 30 april de Marie Claire Designer Day plaats met als doel Knokke-Heist nog meer dan ooit als modeparadijs op de kaart te zetten. Van 10 tot 18 uur krijgen jonge designers de kans om diverse retailers uit Knokke-Heist en omgeving te ontmoeten, en hun collecties aan hen voor te stellen.

Het volledige programma van de ELLE Fashion Week vind je op mykh.be/ellefashionweek.

 

 

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Toerisme Knokke-Heist.
In partnerschap met bmw.be

Lees ook : 

Knokke-Heist krijgt opnieuw vijf Michelinsterren
Oscars 2024: de allerbeste rode loper looks
Een verleidelijk parfum voor wie van rozen houdt