Mama Shelter Luxemburg: de kunst van gastvrijheid heruitgevonden

Gepubliceerd op 11 januari 2024 door ELLE Partner
Mama Shelter Luxemburg: de kunst van gastvrijheid heruitgevonden

Geniet van een unieke hotelervaring in het Mama Shelter Luxemburg hotel, vol gezelligheid, heerlijke maaltijden en inspirerende werkruimtes.

De wereld van Mama Shelter hotels

Het verhaal van Mama Shelter begon dankzij de visie van de familie Trigano, wiens vader in de jaren 90 president was van Club Med. Sinds de opening van het eerste Mama hotel in Parijs in 2008 hebben zij de kunst van het hotelwezen opnieuw gedefinieerd door unieke stedelijke retraites te creëren in het hart van historische wijken. Elk Mama hotel combineert een ontspannen stijl, een vriendelijke sfeer en een onweerstaanbare charme. Met nieuwe spots om te ontdekken in Rennes, Dijon en Dubai, blijft Mama Shelter reizigers van over de hele wereld voor zich winnen.

©Mama Shelter Luxemburg

Mama Shelter Luxemburg

Tegen deze achtergrond werd in 2020 Mama Shelter Luxemburg opgericht. Genesteld in het hart van Luxemburg, een land dat bruist van cultuur en diversiteit, is deze Mama Shelter een kosmopolitische oase tussen Frankrijk, België en Duitsland. Op slechts 10 minuten met de taxi vanaf het treinstation, 40 minuten te voet of 15 minuten met de auto vanaf het stadscentrum, vormen dit etablissement en het restaurant een uitgelezen adres voor een ideaal uitje.

Ultra-comfortabele kamers

Deze warme sfeer strekt zich uit tot elke kamer, van 17 tot 20 m2, waar het zorgvuldige, eigentijdse ontwerp, van het sprankelende marmer tot de spiegel die "Mama Loves You" fluistert, een unieke, meeslepende ervaring biedt.

Deze nauwkeurige aandacht voor esthetiek strekt zich uit tot comfort met 5-sterren beddengoed, satijnen lakens en moderne voorzieningen zoals connected tv, met een aantrekkelijke selectie films, waaronder een paar voor de ondeugende geesten, die garant staan voor onvergetelijke nachten. Naast slapen zorgt Mama Shelter Luxemburg voor het welzijn van haar gasten met een reeks biologische huidverzorgingsproducten, gemaakt in samenwerking met Absolution.

Op deze manier wordt elk aspect van je verblijf, van de kamer tot de kwaliteit van de slaap en de aangeboden behandelingen, samengevoegd tot een uitzonderlijke ervaring.

Een restaurant dat je smaakpapillen verwent

Het restaurant van het hotel verwelkomt je de hele dag voor een culinaire ervaring om U tegen te zeggen. Laat je verleiden door de heerlijke huisgemaakte gerechten, met als hoogtepunt de beroemde Ceviche, een heerlijke rauwe vis gemarineerd in citroensap. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, hoef je alleen nog maar neer te strijken in een van de comfortabele bankjes van het restaurant bij het vuur, onder het genot van een vers bereide cocktail. En Mama zorgt voor de rest!

Co-working spaces voor de harde werkers

Mama Luxemburg weet hoe ze degenen die alles geven moet belonen. Het hotel creëert niet alleen een gezellige plek om te ontspannen. Mama Shelter Luxemburg biedt zelfs werkplekken die niet onderdoen voor een gebruikelijk kantoor. Net onder het hotel en het restaurant bevinden zich de Ateliers, co-working ruimtes variërend van 29 tot 170 m2, evenals een CineMama voor filmvertoningen of conferenties voor maximaal 31 personen. Slim, toch?

En zelfs een bakkerij!

Als klap op de vuurpijl voorziet Mama Shelter Luxemburg in al je behoeften met een eigen bakkerij! Het hotel biedt een nieuwe menukaart met verlengde openingstijden, zodat je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat van je maaltijd kunt genieten. Heerlijke sandwiches, panini's, warme gerechten, vegetarische opties, salades, soepen, gebak, vers brood en een verscheidenheid aan gebak wachten op je! Of het nu voor een snelle lunchpauze is, een rustig moment op het terras, of een Click & Collect, de bakkerij van het hotel zal al je gastronomische verlangens bevredigen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met het Mama Shelter Luxemburg hotel.

Lees ook:
Eclectic Grandpa: de trend van 2024 in 5 items
Zo weet je dat je verliefd aan het worden bent
5 jassen om te shoppen tijdens de INNO Combi Days