5 jassen om te shoppen tijdens de INNO Combi Days

Gepubliceerd op 29 december 2023 door ELLE Partner
5 jassen om te shoppen tijdens de INNO Combi Days © Shutterstock

Woehoew, het is weer zover! Het zijn weer Combi Days bij INNO, de meest waanzinnige INNO-dagen van het jaar. Ze zijn er bovendien voor iedereen. Zowel voor vrouwen als mannen zijn er hoge kortingen. Wij zetten vandaag graag de damesartikelen met schitterende kortingen in de verf. Ontdek nu kortingen op kleding, lingerie, badmode, horloges en nog zoveel meer!

Hieronder ontdek je 5 jassen die je absoluut moet shoppen tijdens de INNO Combi Days! Waarom een nieuwe mantel kopen? Lange mantels in verschillende kleuren, maten en stoffen: ze zijn niet meer weg te slaan van social media. Laat deze nieuwe trend niet aan je voorbijgaan! Koop nu jouw droommantel en maak de mooiste foto’s voor jouw socials. Er zit er vast wel eentje bij die he-le-maal jouw ding is.

Marc O’Polo DENIM Oversized gewatteerde mantel met opstaande kraag, €202,95, INNO

Deze lilakleurige mantel brengt onmiddellijk vreugde en optimisme in jouw kleerkast tijdens deze winterperiode. Hij is superzacht en warm, je krijgt als het ware het gevoel dat je warm in je bed ligt. Dit model heeft een opstaande kraag, oversized schouders en drie mooie, ruime zakken. Je sluit de mantel met drukknoppen. Hij is gemaakt uit gerecycleerd polyester. Last but not least is hij ook waterafstotend en dus ideaal voor in de regen!

SHOP HIER

GUESS Damesjas Ludovica, €174,88, INNO

Dit is een damesmantel met een riem rond het middel en een laag vallende kraag. Hij is gemaakt in China en van uitstekende kwaliteit. Hij is donkerbeige en daarom ideaal voor de herfst en winter. Draag deze mantel met een oversized jeansbroek en een mooie coltrui en straal de hele winter lang. Net zoals voor vele andere items bij INNO kan je ook hier de juiste maat kopen door middel van de Fit Quiz.

SHOP HIER

TeeShoppen Klassieke wollen jas - Zwart, €80,49, INNO

Klassiek, klassieker, klassiekst! Deze jas is altijd een schot in de roos. Deze mantel maakt jouw outfit helemaal af. De zwarte kleur is tijdloos en past bij tal van andere stuks. Draag deze mantel voor alledaagse activiteiten of voor de laatste (feest)dagen van het jaar. Hij is bovendien beschikbaar in verschillende maten. Deze jas is heel betaalbaar, en zeker nu, want je krijgt maar liefst 60% korting.

SHOP HIER

BLUE WELLFORD Leren Jas OKA, €179, INNO

Een leren jas van driekwartlengte die een must-have is voor alle vrouwen! Aan de voorzijde heb je twee steekzaken en een riem die in de mantel zit voor een mooie taille. De kraag valt laag, dus je kan er gemakkelijk nog een sjaal bovenop dragen. De mantel is afgewerkt met acht knoppen aan de voorkant. Hij is beschikbaar in de kleuren karamel bruin en camel. Tip: de maten vallen klein uit waardoor je best een maat groter koopt.

SHOP HIER

GUESS Damesjas van imitatieleer Gea, €181,94, INNO

Geen fan van echt leer? Ga dan voor deze lange, elegante damesmantel van imitatieleer. Je koopt hem nu met 24% korting. Deze mantel heeft een licht glanzende schijn en een prachtige, diepe kraag. Aan de binnenkant vind je de typische afwerking van het Guess-merk. Ook aan de linkerborstzijde staat het logo van Guess. Aarzel niet te lang, want de grote maten van de jas zijn reeds uitverkocht.

We zijn erg benieuwd met welke mantel wij jou binnenkort op Instagram zullen zien stralen!

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

 

Rate this post