Openingsavond van de ijsbaan bij Docks Bruxsel: hoe was het?

Geüpdatet op 8 december 2023 door ELLE Partner Foto’s: Maurine Wilmus
Openingsavond van de ijsbaan bij Docks Bruxsel: hoe was het?

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht werd Docks Bruxsel omgetoverd tot een prachtig winterparadijs. Het startschot van deze feeërieke periode werd gegeven met een uniek event georganiseerd in samenwerking met ELLE.

Een hele avond lang konden gasten genieten van de feestelijke kerstsfeer op schaatsen. Aan het begin van de avond werden ze getrakteerd op een voorstelling van een lokale schaatsschool. Een mooie en sierlijke show die klein én groot fascineerde.

De kerstsfeer was echt overal. Schitterende verlichting, feeërieke versiering en swingende muziek maakten het plaatje compleet. Met een DJ in een Jeep zorgde Red Bull voor een unieke extra touch. Dankzij de opzwepende muziek kreeg elke cocktailliefhebber het bovendien snel warm. Proximus zorgde op zijn beurt voor de ludieke toevoeging met hun Rad van Fortuin. Iedereen mocht zijn kans wagen en dat zorgde voor heel wat leuke spanning en gedeelde blijdschap.

De hele avond lang konden gasten ook proeven van de diverse gerechtjes van Black & White en Afro Bowl. Van een heerlijke burger tot verfrissende drankjes, de smaakpapillen werden verwend. Ook Tao was van de partij met een selectie dorstlessers, ideaal om even op adem te komen tussen het schaatsen door.

Tot slot was ook Sharingbox erbij zodat elke gast de fijne momenten kon vastleggen. Een mooie herinnering aan een betoverende avond vol kerstmagie en vreugde om te koesteren.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
docksbruxsel.be

Lees ook:
Cadeautip voor coffee lovers: een volautomatische espressomachine van Philips
Shopping: 25 schitterende feestjurken met glitters en pailletten
Koop Belgisch: met deze feestkledij steel jij de show