Click&Boat: het platform waarmee je overal kunt varen, zelfs zonder vaarbewijs

Geüpdatet op 14 december 2023 door ELLE Partner
Click&Boat: het platform waarmee je overal kunt varen, zelfs zonder vaarbewijs

Bootverhuur is booming en verovert elk jaar meer en meer mensen. Je hebt vast al eens aan de waterkant gestaan, kijkend naar de boten die in de verte voorbij varen.

Wat als genieten van een avontuur op zee veel makkelijker was dan je dacht?

Met Click&Boat ben je slechts een paar klikken verwijderd van een ervaring op het water. Met meer dan 50.000 boten wereldwijd beschikbaar is Click&Boat pionier in online bootverhuur, of het nu offshore is of in het binnenland. Je hebt tevens de optie om een boot met of zonder schipper te huren, wat betekent dat je ook zonder vaarbewijs van geweldige momenten kan genieten.
 Het innovatieve aspect zit ook in de toegankelijkheid: weg met het stereotype dat zeilen voorbehouden is aan de elite. Zeilen is een avontuur dat voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, zelfs als last-minute activiteit. Of je nu een vakantie plant op een drijvend hotel zoals een catamaran, een uitje met je naasten of een privé-evenement organiseert: het belooft een onvergetelijke maritieme ervaring te worden.

Bestemmingen? Die kunnen gepland worden over de hele wereld. 

Of je nu droomt van een exotisch uitje onder de zon van Martinique of Guadeloupe of de voorkeur geeft aan de tijdloze schoonheid van de Middellandse Zee, de keuze is aan jou. Er is natuurlijk meer te beleven dan alleen een boot huren.
 Een avontuur op het water kan je op veel verschillende manieren doorbrengen. Ontspanning, watersporten, leren zeilen, duiken, of gewoon een moment willen delen met je geliefden: voor elks wat wils.

Heb je geen vaarbewijs? Dat betekent niet dat je niet kan genieten van een avontuur op zee. Je kan een boot huren zonder vaarbewijs - veel boten kan je per dag huren, op je eigen tempo of met een schipper. Dat laatste kan het begin worden van een lange reeks avonturen op zee.

In alle vrijheid zeilen is niet alleen een boot huren, het is ook een onvergetelijke ervaring: voor een dag of zelfs een week. Het is een uitnodiging om er even helemaal tussenuit te zijn, of je dat nu alleen doet of samen met anderen.

Tot ziens aan boord!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Click&Boat.

Lees ook:
Trendkleur: zwart voor de badkamer
De exclusieve opening van de schaatspiste van Docks Bruxsel: daar wil iedereen bij zijn
Het ouderwetse vestje is weer helemaal terug deze winter