Hoe helpen voedingssupplementen ons om mooier oud te worden?

Geüpdatet op 14 november 2023 door ELLE Partner
Hoe helpen voedingssupplementen ons om mooier oud te worden? ©Shutterstock

Iedereen streeft naar schoonheid. Het is een drang die gender, cultuur en grenzen overschrijdt. Schoonheid is overal en in elk van ons aanwezig. Ze bestaat in tal van vormen en uit zich op heel wat manieren. Een ding is zeker, het begint vanbinnen. Een gezonde en stralende huid begint bij een efficiënte ondersteuning van ons lichaam en haar herstelkrachten. Hoe? Dankzij doeltreffende en innoverende voedingssupplementen zoals de Beauty Focus MultiBeauty van Nu Skin.

Waarom zijn supplementen een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse beautyroutine? Omdat er in ons moderne eetpatroon, ondanks de beste bedoelingen, vaak essentiële nutriënten ontbreken. Die voedingsstoffen zorgen, onder andere, voor een stralende huid, glanzend haar en sterke nagels. Het innemen van extra vitaminen en mineralen zorgt voor versterking en vangt voedingstekorten op. Zo wordt ons schoonheidskapitaal van binnenuit beschermd. Bovendien boosten ze het effect van onze externe skincare en helpen ze ons om ons beauty- en welzijnsideaal te bereiken. 

Dat is de reden waarom MultiBeauty niet het zoveelste product in onze badkamer is. Het is een cruciaal element om onze beautyroutine te vervolledigen en de positieve impact ervan te vergoten.

©Nu Skin

De wetenschap achter schoonheid

De spreuk “we zijn wat we eten” krijgt een compleet nieuwe betekenis met MultiBeauty. Aan de basis? Een combinatie van een diverse essentiële ingrediënten die beautyproblemen bij de kiem aanpakken. Een daarvan is zink. Een veelzijdig mineraal dat onze huid, ons haar en onze nagels versterkt maar ook beschermt tegen oxidatieve stress. Het werkt als het ware als een onzichtbaar schild tegen externe agressies.

De kunst van het stralend ouder worden

Ouder worden is net als kunst, daar zijn de juiste instrumenten en tools voor nodig. Daarom bevat MultiBeauty ook rozemarijn- en pompelmoesextracten. Een gedroomd duo voor het behouden van een soepele huid en in de strijd tegen het verschijnen van rimpeltjes rond onze ogen. En dan hebben we het nog niet gehad over de andere natuurlijk ingrediënten die zorgen voor een strakker gelaat en ons extra bescherming bieden.

Een multifunctionele formule

De naam "MultiBeauty" is niet toevallig gekozen. De formule bulkt van essentiële nutriënten waaronder riboflavine, vitamine C en E, selenium, zink en biotine. Samen zorgen ze voor een vollere huid, sterker en gerevitaliseerd haar en stevigere nagels. Allemaal dankzij een enkele capsule die we eenvoudig innemen met een glas water. Een formule die in perfecte synergie samenwerkt met onze huidige skincare routine voor een zichtbare en duurzame ondersteuning.

Een klein gebaar voor een wereld van verschil

Tal van producten en verzorgingen beloven instant resultaat. MultiBeauty staat daarentegen voor een holistische aanpak. Dankzij de diepgaande werking van binnenuit komt onze uiterlijke schoonheid nog beter tot zijn recht, dag na dag.

Schoonheid is meer dan de juiste crèmes, lotions en complexe beautyrituelen. Soms is de eerste stap niet meer dan het dagelijks innemen van een capsule waar decennia onderzoek en expertise achter zitten. MultiBeauty is dat kleine extraatje dat we graag achter de hand houden.

Klaar om te kiezen voor innerlijke én uiterlijke schoonheid? MultiBeauty alvast wel.

SHOP IT

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Nu Skin.

LEES OOK:
Wiggli: vrouwen in tech zorgen voor een revolutie in recruitment
Fusalp: stijl en performance, ook naast de piste
Zo creëer je een natuurlijke make-up look in een recordtijd