Messika deed Paris Fashion Week schitteren

Gepubliceerd op 4 oktober 2023 door Elisabeth Clauss en Lore Ginneberge
Messika deed Paris Fashion Week schitteren Messika - BEST IMAGE

Tijdens de Parijs modeweek presenteerde het Franse high-end juwelenmerk Messika haar nieuwste collectie: Midnight Sun.

De avond kon niet sterrenrijker zijn: niet alleen in de lucht, maar ook op de zitjes. Onder de aanwezigen? Een stralende Cher, die voor de gelegenheid haar donkere lokken verruilde voor platinablond, evenals Ashley Graham en vele andere beroemdheden. De setting? Denk een nachtclub meets Studio 54.

Ester Expósito, Valérie Messika, Cher, Patti Wilson, Ashley Graham - BEST IMAGE
Ester Expósito, Valérie Messika, Cher, Patti Wilson, Ashley Graham - BEST IMAGE

Op de schermen werden de 140 unieke stukken van de collectie uitgelicht. Van gele diamanten en ingenieuze zettingen tot magnetische sluitingen en kleurcontrasten: de sieraden werden op een originele wijze gepresenteerd. Heupkettingen, bull rings met edelstenen en armbanden die de biceps sierden — en dat alles in een speelse en sexy jaren '70 sfeer.

Sterren van de show was de uitzonderlijke Solar Diva-set met een intense yellow diamant van bijna 35 karaat. Deze stukken zijn het bewijs van het meesterschap van het Parijse atelier, opgericht in 2005 door Valérie Messika. Om deze bijzondere collectie te complimenteren, waren de modellen gekleed in een speciale kledinglijn, samengesteld door ontwerpster Nix Lecourt Mansion.

Carla Bruni - BEST IMAGE
Carla Bruni - BEST IMAGE

Carla Bruni, het gezicht van de Midnight Sun-collectie, mocht de show openen. Wat volgde waren 30 nieuwe manieren om high-end juwelen te dragen die niet alleen de rondingen van de modellen, maar ook de ogen van de gasten deden stralen.

Messika High Jewelry Show Fashion Week
Messika High Jewelry Show - BEST IMAG
Messika High Jewelry Show Fashion Week Paris
Messika High Jewelry Show - BEST IMAGE

Als kers op de taart sloot zangeres Ava Max de avond af met twee van haar hits, waardoor de popcultuur die avond zowel in decibels als in karaats steeg.

Messika High Jewelry Show Fashion Week
Ava Max - BEST IMAGE