Deze 5 Nieuwe Beauty Lanceringen Zijn de Hype Waard

Geüpdatet op 29 september 2023 door Lore Ginneberge
Deze 5 Nieuwe Beauty Lanceringen Zijn de Hype Waard Launchmetrics

Van high-end luxemerken tot betaalbare must-haves, deze producten zijn (terecht!) de nieuwe paradepaardjes in de beautywereld.

Soms komen er beautyproducten op de markt die met recht een hype kunnen worden genoemd. De nieuwste innovaties beloven vaak veel, maar zijn ze het echt waard om je hardverdiende centen aan te spenderen? Wij namen de proef op de som en vonden vijf nieuwe beauty lanceringen die je echt moet proberen.

Clinique High Impact High-Fi Mascara

Deze nieuwste telg in de Clinique-collectie valt vooral op dankzij een indrukwekkende toename van wimpervolume. Wat deze beautylancering echt uitzonderlijk maakt, is de lichtgewicht gelformule verrijkt met kleine vezeltjes. Deze gitzwarte gelformule werkt samen met de unieke High-Def Wave Brush om een maximaal gecoate look te bereiken. Ook niet onbelangrijk: de mascara bevat oliën die je wimpers gezonder maken. Dit alles zonder vegen of klonten, waardoor het een betrouwbare optie is voor een lange dag.

nieuwe beautylanceringen Mascara Clinique
High-Fi Full Volume Mascara, Clinique

Shop hier

Charlotte Tilbury Magic Water Cream

Als je dacht dat hydratatie niet beter kon, dan heb je Charlotte Tilbury's Magic Water Cream nog niet ontdekt. Met een gel-crème consistentie die bijna gewichtloos aanvoelt, spreekt deze crème vooral degenen met een vettere huid aan, of gewoon degenen die een iets minder rijke crème prefereren. Maar vergis je niet, de Magic Water Cream is even krachtig als zijn voorganger, maar dan met een frisse twist. De waterlocking fusion-technologie garandeert tot wel 100 uur hydratatie. Stel je een cocktail voor van niacinamide en een biopeptide complex, die samenwerken om roodheid en zichtbare poriën te verminderen. Het eindresultaat? Een huid die zo veerkrachtig, sappig en stralend is dat je jezelf nauwelijks zult herkennen.

charlotte tilbury magic water cream
Magic Water Cream, Charlotte Tilbury via De Bijenkorf

Shop hier

The Ordinary Soothing & Barrier Support Serum

Ook wel bekend als het knalroze serum op sociale media. Voor de geinige kleur hoef je het niet te kopen, wel voor de instant hydratatie en herstellende eigenschappen. De cocktail van ingrediënten zoals vitamine B12, galzuurderivaten en niacinamide herstellen de huidbarrière, hydrateren en kunnen irritatie verminderen bij wie bijvoorbeeld retinol gebruikt. Het is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid, en het gaat roodheid effectief tegen. Weet wel dat dit The Ordinary serum geen wondermiddel is voor fijne lijntjes of diepe rimpels. Kortom, als je zoekt naar instant hydratatie en minder roodheid, is deze pink potion je nieuwe beste vriend.

nieuwe beauty lanceringen make-up skincare The Ordinary
Soothing & Barrier Support Serum, The Ordinary

Shop hier

Givenchy Prisme Libre Loose Powder Blush 12H Radiance

In 2022 waren het de liquid blushes die de show stalen, maar dit jaar maakt het poederblush zijn comeback. Givenchy's Prisme Libre blush heeft dan ook meteen de aandacht getrokken. Bij het openen zie je dat het luxueuze doosje vier harmonieuze blushkleuren bevat die samen voor meer diepte zorgen in je gelaat. Niet alleen stijlvol op je make-uptafel, maar ook handig als je wilt mixen en matchen. Het poeder is zo fijn gemalen dat het gewichtloos aanvoelt op de huid, waardoor je je bijna afvraagt of je wel iets draagt — totdat je jezelf in de spiegel ziet en die subtiele maar onmiskenbare blos opmerkt.

Prisme Libre Blush nieuwe beauty lanceringen 2023
Prisme Libre Blush, Givenchy via Douglas

Shop hier

e.l.f Hydrating Face Primer

TikTok en meer dan zestigduizend Amazon-reviews hebben gesproken: de Hydrating Face Primer van e.l.f. is het nieuwste object van onze collectieve beauty-obsessie, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Deze gezichtsprimer met gelcrème-achtige textuur doet veel meer dan alleen je make-up fixeren: Druivenextract en vitamine A, C en E werden toegevoegd om je huid dat vollere, gehydrateerde gevoel te geven op een natuurlijke manier. De primer bestond al langer, maar komt nu in een nieuwe verpakking én handig miniformaat, waardoor de buzz luider klinkt dan ooit.

Hydrating Face Primer, e.l.f. nieuwe lanceringen make-up
Hydrating Face Primer, e.l.f. via Douglas

Shop hier