Shop onze selectie liquid en cream blush voor een natuurlijke blos

Geüpdatet op 17 augustus 2023 door Lore Ginneberge
Shop onze selectie liquid en cream blush voor een natuurlijke blos Launchmetrics Spotlight

Kan je wel een kleurtje gebruiken? Blush brengt leven in je teint, zeker na de kille wintermaanden. Voor een extra natuurlijk effect zijn er romige cream blushes die je zelfs met je vingers kan aanbrengen. De nieuwste generatie bevat bovendien verzorgende ingrediënten. Win-win!

Waarom kiezen voor liquid blush of crèmeblush?

Niet alleen onze lippen vragen om opnieuw gestift te worden, ook onze kaken smeken om wat kleur. Steeds meer beautymerken pakken uit met cream blush, een smeuïgere variant op poeders. Het voordeel? Je ziet het product minder zitten op je huid - de crèmes versmelten met je dagcrème of foundation - en je krijgt meteen een gezonde glow. Leuke extraatje: de nieuwste crème blushes verzorgen tegelijk dankzij voedende en hydraterende ingrediënten.

Hoe breng je cream blush aan?

Net zoals een poederblush kan je de crème aanbrengen met een make-upkwast, maar ook een spons of je vingers werken perfect. Begin met een heel klein beetje product (cream blushes kunnen erg gepigmenteerd zijn) en bouw op tot je blij bent met het resultaat. Ben je bang om teveel product op je borstel te nemen, breng dan eerst wat product aan op de rug van je hand en neem dan pas wat blush op met een borstel of spons.

Breng de blush aan op de appeltjes van je wangen en werk lichtjes naar buiten toe voor een natuurlijker resultaat. Deze handige video legt verder uit weten welke plek en kleur best werken voor jouw vorm van gezicht.

Getest: de beste vloeibare en crèmeblush voor elk budget

M.A.C Glow Play

Hoewel de felle kleuren intimiderend lijken, is deze Glow Play Blush van M.A.C dummyproof. Dankzij de boterzachte textuur en transparante finish kan je spelen - vandaar de naam - met de intensiteit. De blush blendt mooi met je andere make-up en blijft lang zitten.

mac cream blush glow play
Glow Play Blush in Rosy Does It, M.A.C

Shop hier

& Other Stories

Geef je huid een gezonde blos met de verzorgende cream blush van & Other Stories. De lichtgewicht formule geeft een transparante en natuurlijk ogende tint terwijl het vochtgehalte op peil blijft blijft dankzij hyaluronzuur, squalaan en haverolie. Fan van Glossiers Cloud Paint? Dan is deze iets voor jou.

Cream Blush in Everything Pink, & Other Stories
Cream Blush in Everything Pink, & Other Stories

Shop hier

Bobbi Brown Pot Rouge

Een hypergepigmenteerd multifunctioneel product dat zowel de lippen als wangen van een kleurtje voorziet. Tip: passeer met je borstel na het aanzetten van je wangen lichtjes over het wenkbrauwbot om je make-uplook één geheel te maken.

bobbi brown cream blush
Paint Pot in Powder Pink, Bobbi Brown

Shop hier

Sisley Phyto Blush Twist

De afgeronde tip maakt dat je met Sisley's crèmeblush kan tekenen op je gezicht, om vervolgens te blenden met je vingers of een borstel. De langhoudende formule is verrijkt met camelia- en karitéolie en bevordert de hydratatie van de huid.

Phyto Blush Twist in Berry, Sisley,
Phyto Blush Twist in Berry, Sisley

Shop hier

Kiko Milano Velvet Touch Cream Blush

De Velvet Touch Cream Blush heeft een dekkende finish, je hebt dus maar een klein streepje nodig voor een natuurlijke, glowy blos. De formule is verrijkt met Afrikaanse walnootzaadolie en pistache-extract met verzachtende eigenschappen.

kiko velvet blush
Velvet Touch Cream Blush in Camelia Red, Kiko Milano

Shop hier

Huda Beauty Cheeky Tint Blush Stick

Deze stick is vrij transparant en kan je dus naar hartenlust opbouwen. De waterbestendige formule geeft direct glans en bevat hydraterend lychee-extract en kalmerende vitamine E. De blush is niet getest op dieren en verpakt in een recyclebare verpakking.

huda beauty stick blush
Cheeky Tint Blush Stick in Perky Peach, Huda Beauty

Shop hier

Pixi On-the-glow blush

Niet voor niets een TikTok-favoriet! Deze 'hint van een tint' geeft een natuurlijk en glanzend resultaat. - alsof je bloost en straalt van binnenuit. Deze blush in stickvorm is bovendien extra makkelijk aan te brengen zonder borstel of sponsje.

Pixi On-the-glow blush
On-the-glow blush in Ruby, Pixi

Shop hier

April Poker Face blush

De hybride cream blush van April kan je zowel gebruiken op je wangen als op je lippen. Op je lippen zorgt hij voor een intense kleur, op je wangen voor een subtiele kleurwaas. Je kan de blush makkelijk aanbrengen met je vingers. Bonus: de blush is goed voor het milieu, want hij is volledig vegan.

April, Poker Face cream blush
Poker Face, April

Shop hier

3ina The no-rules blush stick

Deze stick combineert lippenstift, blush en oogschaduw in één. Dankzij de handige vorm kan je de blush makkelijk aanbrengen. Hoe meer laagjes, hoe intenser de kleur wordt. De blush is verrijkt met hyaluronzuur waardoor het je een stralende glans geeft.

3ina no-rules-stick
The no-rules-stick, 3ina

Shop hier

Lumene liquid blush bright bloom

Deze blush is perfect voor een vermoeide huid, want bevat wilde Arctische kruipbramen en ellagitanine die de huid lichter en energieker maken. Daarnaast zit er Arctisch bronwater in de formule voor optimale soepelheid van de huid. De blush voelt gewichtloos aan en creëert een stralende teint.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION LIQUID BLUSH BRIGHT BLOOM
Liquid blush bright bloom, Lumene

Shop hier

Be creative blush

De vegan blush stick bevat luxueuze mineralen die een mooie semi matte finish creëren. Dankzij het kleine formaat is de stick perfect voor in je handtas of om mee op reis te nemen. Het ideale product voor een eenvoudige en naturelle look.

Be creative blush stick
Blush stick, Be creative

Shop hier

Ilia color haze mukti-matte pigment blush

Dit vegan en diervriendelijk product is geschikt als blush en als lippenstift. Dankzij de unieke metalen applicator kan je de blush zeer precies aanbrengen. Het product blendt makkelijk met je dagcrème en zorgt voor een zachte glow.

Color haze multi-matte pigment, Ilia
Color haze multi-matte pigment, Ilia

Shop hier

Chanel les beiges eau de blush

De unieke microfluïdische technologie die voor 75 % uit water bestaat, zorgt onmiddellijk voor een gevoel van frisheid. De blush smelt samen met je huid, waardoor hij bijna onzichtbaar is en een natuurlijk blozend effect creëert. Je smeert de blush best eerst op je hand voor je hem met je vingertoppen aanbrengt op je jukbeenderen.

Chanel les beiges, eau de blush
Les beiges eau de blush, Chanel

Shop hier

RMS Lip2cheek blush

Zoals de naam doet vermoeden is dit product zowel een blush als een lippenstift. De formule hydrateert en beschermt de huid en zorgt voor een natuurlijke look.

RMS lip2cheek blush
Lip2cheek, RMS

Shop hier

LEES OOK: 7 make-uptrends recht van de catwalk die je thuis wil proberen