Dit zijn de beste bruine mascara’s van het moment

Geüpdatet op 30 augustus 2023 door Noemi Dell'aira en Lore Ginneberge
Dit zijn de beste bruine mascara’s van het moment Launchmetrics Spotlight

Bruin is dé kleur van het moment, en niet alleen voor je lippen, nagels of oogleden. Waarom zou je de trend niet doortrekken naar je wimpers? Bruine mascara is veel meer dan een eenvoudig kleurkeuze; het is de hoofdrolspeler die klaarstaat om zijn zwarte tegenhanger van de troon te stoten. En het lijkt erop dat 2023 het jaar is waarin dit gaat gebeuren.

Waarom je bruine mascara moet proberen

Dankzij een vonkje magie op TikTok, met bijna 80 miljoen views onder de hashtag #brownmascara, is bruine mascara verre van een kortstondige trend. Het lijkt erop dat dit product een vaste plek zal krijgen in je make-upcollectie.

@katiehub.org should i try to find some mascara for my blondes too?!?! #fyp #mascara #brownmascara #trending ♬ Awkward Silence - The Elevator Music Jazz Trio

De mascara laat oude vooroordelen van saai en onzichtbaar achter zich en transformeert tot een pallet van boeiende nuances. Van warm en betoverend koperbruin tot een koelere variant, er zijn talloze tinten om aan elke voorkeur te voldoen. Geschikt voor alle huidskleuren en oogkleuren, is het de ideale keuze voor dagelijks gebruik, vooral als je een fan bent van de "no make-up make-up" look. Maar dat is niet alles. Het is ook de perfecte kleur voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, om de make-up te verzachten en een betoverende blik te creëren.

Shoppen: de beste bruine mascara’s

Clinique High Impact Mascara in Brown

Deze populaire Clinique-mascara biedt zowel volume als lengte en is perfect voor dagelijks gebruik. Een aanrader voor lenzendragers en mensen met gevoelige ogen.

beste bruine mascara 2023

Shop hier

Yves Saint Laurent Lash Clash Mascara in Brun

Luxueus en rebels, deze mascara is voor de vrouw die op zoek is naar iets extra's. De unieke borstel zorgt voor een dramatische look, ideaal voor avondjes uit en speciale gelegenheden.

beste bruine mascara 2023

Shop hier

Lancôme Hypnôse Mascara in 02 Brun

Deze mascara staat bekend om zijn langhoudende formule en intensiteit. Ideaal voor vrouwen die de voorkeur geven aan een subtiele, maar hypnotiserende look.

Lancome hypnose mascara

Shop hier

Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes Mascara in Dream Pop

De keuze voor wie houdt van glamour. Deze mascara lift je wimpers en zorgt voor een volumineuze, verlengende en gekrulde look, zonder klontjes. De kleur is eerder warm kastanjebruin en zorgt daardoor voor een opvallende look.

beste bruine mascara charlotte tilbury

Shop hier

I.am.klean Brown Mascara

Voor de eco-bewuste vrouw. Deze duurzame, diervriendelijke en Belgische optie biedt een natuurlijke look en is gemaakt van organische ingrediënten.

I Am Klean

Shop hier

Too Faced Better Than Sex Volumizing & Lengthening Mascara in Chocolate

Deze mascara is voor de durfal die de zwaartekracht wil trotseren. Biedt ongelooflijke lengte en volume voor een sensationele look.

beste bruine mascara 2023

Shop hier

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara in Brown

Budgetvriendelijk en effectief, deze virale mascara is ideaal voor fenomenaal lange wimpers. De puntige borstel zorgt ervoor dat je zelfs bij de kleinste wimpers kan in de ooghoeken, met een dramatisch resultaat tot gevolg.

beste bruine mascara 2023 Maybelline

Shop hier

Guerlain Mascara Noir G in Brown

Als je op zoek bent naar luxe, zoek dan niet verder. Deze mascara komt in een prachtig navulbare huls en biedt een veelzijdige look, van natuurlijk tot dramatisch.

Guerlain mascara

Shop hier

Dior Diorshow Mascara in Naturel

Voor een catwalkwaardige look. De mascara geeft een dramatisch effect van lengte en volume, ideaal voor vrouwen die in de spotlight willen staan.

mascara

Shop hier

L’Oreal Paris Volume Million Lashes Mascara in Brown

Deze allrounder biedt een breed scala aan effecten, van natuurlijk tot vol volume. Perfect voor dagelijks gebruik en voor vrouwen die hun look graag variëren.

mascara L'Oreal Paris

Shop hier