M.A.C pakt uit met skincare die je huid én make-uplook nog mooier maakt

Geüpdatet op 11 januari 2023 door Lore Ginneberge
M.A.C pakt uit met skincare die je huid én make-uplook nog mooier maakt M.A.C Cosmetics

Het toonaangevende make-upmerk M.A.C Cosmetics onthult met Hyper Real een nieuwe huidverzorgingslijn speciaal ontworpen om de best mogelijke basis te creëren voor al je make-uplooks.

De impact die je huidverzorging heeft op make-up valt niet te ontkennen. Je hebt vast al gemerkt dat de verkeerde cocktail van skincare zorgt voor foundation die begint te klonteren of zichtbaar droge plekjes. Op make-upvlak kwam M.A.C al met een resem high performance oplossingen, maar nu breidt het merk om die reden uit naar huidverzorging. Het resultaat is Hyper Real, een skincarecollectie ontworpen om de beste huidbasis te creëren voor het optimaal aanbrengen van make-up.

M.A.C Hyper Real: krachtige huidverzorging

Geformuleerd met krachtige, actieve ingrediënten, is Hyper Real™ ontworpen om de huid onmiddellijk te verbeteren en te transformeren in het perfecte canvas voor make-up. De ingrediënten werden met zorg uitgekozen en getest om de huidtextuur te verbeteren en haar glad en egaal te maken. Steringrediënt is het zeldzame en veerkrachtige Japanse pioenroosextract dat na verloop van tijd zichtbaar de glans van de huid verbetert. Niacinamide verhoogt de celvernieuwing en verfijnt de huidtextuur in alle zachtheid, terwijl poriën minder zichtbaar worden. Deze mix wordt aangevuld met het welbekende hyaluronzuur, dat hydratateert en de huid voller maakt. Herstellende ceramiden zorgen er dan weer voor dat de gezondheid van de huidbarrière verbetert en helpt ook vocht vast te houden.

M.A.C Cosmetics
M.A.C Cosmetics

De Hyper Real™ huidverzorgingslijn bestaat uit 3 producten en een essentieel accessoire:

HYPER REAL SERUMIZER

Dit door make-upartiesten goedgekeurde product houdt het midden tussen een serum en moisturizer, ontworpen om met of zonder make-up te worden gebruikt. De serumizer balanceert, herstructureert en versterkt de huidbarrière, voor een zijdezacht canvas. Met een mix van ultrafijne parelmoerdeeltjes verbetert de formule subtiel de huid voor een gezonde glow. De lichte, ademende textuur trekt snel in voor soepeler en beter aangebrachte make-up.

M.A.C Cosmetics Hyper Real skincare

HYPER REAL SKINCANVAS BALM

Verwen je huid met de vochtinbrengende crème die de huid diepgaand hydrateert en gladder maakt. De snel absorberende crème versterkt en beschermt de huidbarrière voor een algemeen gezonder uitziende huid. Hij kalmeert en voorkomt zichtbare irritatie en hydrateert 24 uur lang. Bovendien helpen mango- en avocadoboter om de huid zacht en gevoed te laten aanvoelen. De lichte, ademende textuur is niet vet en schift niet in combinatie met andere producten.

M.A.C Cosmetics Hyper Real skincare

HYPER REAL FRESH CANVAS CLEANSING OIL

Een lichtgewicht reinigingsolie die op milde maar effectieve wijze hardnekkige make-up, verontreinigende stoffen verwijdert en tegelijkertijd de huid verzacht. De formule glijdt moeiteloos over de huid en spoelt deze af zonder een vettig laagje achter te laten. De krachtige maar zachte reiniger houdt ook de vochtbalans op peil, maakt de huid onmiddellijk glad en verbetert de huidtextuur dankzij Japans pioenroosextract, Tsubaki, jojoba- en zonnebloemzaadolie en vitamine E. De cleansing oil is eveneens geschikt voor een vette, onzuivere of gevoelige huid.

M.A.C Cosmetics Hyper Real skincare

Een allereerste skincareborstel

De 001 Serum + Moisturiser Brush is de allereerste huidverzorgingsborstel van het merk. Deze is ontworpen om de dagelijkse huidverzorgingsroutine te verbeteren en een deugddoend ritueel te creëren. De kleine, zachte haartjes geven de huid een mini-exfoliatie en zorgen voor een mooie verdeling van de Hyper Real Serumizer en Balm.

M.A.C Cosmetics Hyper Real huidverzorging

Shop hier

LEES OOK: M.A.C x Whitney Houston is de meest glamoureuze make-upcollectie van het jaar