Met deze planners ga jij de herfst georganiseerd in

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 door Sam Vandenbosch
Met deze planners ga jij de herfst georganiseerd in Bron: Unsplash

Het nieuwe academiejaar heeft vast een drukke agenda voor je in petto. Hoog tijd dus om een van deze zes leuke planners aan te schaffen!

In september stapt iedereen weer in de rat race. Meetings, etentjes, dates, tripjes,... Redenen genoeg om een mooie planner te kopen. Boordevol graphics, stickers, notitie-blaadjes, inspirerende quotes en ludieke weetjes, ziet dat nieuwe academiejaar er meteen wat rooskleuriger uit.

De 6 leukste planners voor het nieuwe academiejaar

Ban.do

De agenda’s van ban.do zijn steeds kunstwerkjes op zich, en deze met madeliefjes is dit jaar onze favoriet. Je kan er handig in plannen en lijstjes maken, maar de planner biedt ook heel wat tools om een portie me-time vast te pinnen. De agenda bevat jaar-, maand- en weekoverzichten, notitie-pagina’s, prachtige illustraties, (heel veel) stickers, motiverende quotes, en nog veel meer.

ban.do, €35

Shop hier

Mascha

De nieuwe Mascha Planner in Gemstone blue kan je helemaal zelf customizen door haar bijgevoegde stickers. Het brein achter het merk, Mascha, ontwierp de agenda omdat ze geen enkele planner vond die precies aan haar noden voldeed. Daarnaast biedt de agenda nog veel extra’s, zoals een notitieboekje, kaarten, bladwijzers, maandstickers en labels. Mascha bevat 60 weken, zodat jij 'm langer dan een jaar of in bepaalde weken net wat intensiever kan gebruiken.

Mascha, €17,49

Shop hier

SuccesPlanner

SuccesPlanner is een bedrijf uit Limburg dat mooi vormgegeven planners maakt. Bedenkers Stephanie en Niki, een koppel dat de agenda's uit persoonlijke noodzaak begon te ontwerpen, bieden naast jaarlijkse en ongedateerde planners ook academische agenda's. Ideaal om het nieuwe schooljaar te starten!

SuccesPlanner, €39,95

Shop hier

Rifle Paper Co.

Ook in deze 17-maanden agenda van Rifle Paper Co. vind je jaar-, maand- en week-planners, notitie-pagina’s, artwork, een vakje om losse papieren in te bewaren, stickers, inspirerende quotes, enzoverder. Alle ingrediënten dus waarom we zo van dit soort planners houden.

Rifle Paper Co., €45

Shop hier

Hema

Deze vrolijke werk-planner kan je helemaal naar je hand zetten, met lege vellen vol to do-lijstjes, notitie-vakjes en regels voor je afspraken. Zo kan je je agenda op ieder of elk relevant moment zo uitgebreid gebruiken als je zelf wilt. Kortom, een planner die je helpt jouw leven te vergemakkelijken.

Hema, €5,50

Shop hier

Kate Spade

Er kan een hoop gebeuren in anderhalf jaar. Daarom helpt de Kate Spade 17-month agenda je om alles te plannen. En dat alles natuurlijk – wat wil je van een modehuis – in een luxueus design.

Kate Spade New York, €35

Shop hier