Wedstrijd: raad “De Juiste Prijs” bij Docks Bruxsel en win een hightech etalage

Gepubliceerd op 25 september 2023 door ELLE Partner
Wedstrijd: raad “De Juiste Prijs” bij Docks Bruxsel en win een hightech etalage ©Freepik

Docks Bruxsel is een populaire bestemming voor shop- en vrijetijdsliefhebbers. Met een gevarieerd aanbod van trendy boetieks, kwaliteitsrestaurants en leuke activiteiten biedt het Brusselse winkelcentrum een complete ervaring. Van kledij tot de nieuwste technologie en homeware, alles is binnen handbereik. 

Docks Bruxsel houdt ervan zijn klanten te verwennen

Bij Docks Bruxsel staan de maanden september en oktober in het teken van shopliefhebbers, homeware- en technologiefans. Om deze periode te vieren, organiseert het winkelcentrum een unieke wedstrijd geïnspireerd op "De Juiste Prijs". Van 25 september tot 21 oktober 2023 zal een uitzonderlijke etalage schitteren in het hart van het winkelcentrum, bij de ingang van het Godinplein. 

De etalage bevat een veelheid aan prijzen, met een nadruk op hoogwaardige technologische en huishoudelijke artikelen. Van elegante stoelen tot keukenmachines en ultramoderne audiosystemen, er is voor elk wat wils.

Geïnteresseerd? De opdracht is eenvoudig: schat de exacte totale waarde in euro's van alle voorwerpen in de etalage en maak kans om ze allemaal te winnen. Schrijf je in bij de stand naast de etalage, stuur je geschatte waarde in en ontdek op 21 oktober 2023 wie de winnaar is.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

Lees ook :
Trendy en betaalbare adressen in Milaan waar het ELLE-modeteam eet
Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen)
Onze heerlijke gezinsvriendelijke adressen in Knokke-heist