Woman Digital Festival: verover de digitale wereld in slechts 4 voormiddagen

Gepubliceerd op 8 november 2023 door ELLE Partner
Woman Digital Festival: verover de digitale wereld in slechts 4 voormiddagen ©hub.brussels

De afgelopen jaren is het Women Code Festival uitgegroeid tot hét jaarlijkse evenement voor vrouwelijke tech-ondernemers in Brussel. Voor de editie van 2023 krijgt het evenement een nieuwe naam, het Women Digital Festival, en een nieuwe formule om zo beter te kunnen inspelen op de behoeften en verwachtingen van (toekomstige) Brusselse onderneemsters. Het event is 100% gratis, 100% de moeite, en gaat door van 6 tot 27 oktober. Zien we je daar?

Of je nu zelfstandige of winkelier bent, aan het hoofd staat van een start-up of een Horeca-onderneming, de digitale wereld is ongetwijfeld een onmisbare troef voor jouw bedrijf. Denk aan:  je merk vindbaar maken via zoekmachines, je website optimaliseren,  je producten/diensten zichtbaar maken op sociale media... Voor de liefhebbers van technologie bieden web 3.0 en AI bovendien talloze innovatiemogelijkheden.

4 dagen om te jongleren met digitale code

Om aan alle agenda’s tegemoet te komen, herziet het evenement ook zijn uurrooster: flexibiliteit staat centraal met een programma georganiseerd rond thema-ochtenden, elke vrijdag van 6 tot 27 oktober. 

Op het programma:

Elke dag zal bestaan uit een leerrijke workshop waar je zelf kan experimenteren, gevolgd door een boeiend panelgesprek van met gerenommeerde Brusselse experten of onderneemsters. Deelnemers kunnen naar hartenlust netwerken en bijpraten tijdens het
ontbijt of de netwerklunch.

Het evenement blijft gratis en toegankelijk voor iedereen. Zo willen de organisatoren de digitale vaardigheden van Brusselse onderneemsters versterken en de oprichting van innovatieve bedrijven door vrouwen die al actief zijn in technologiegerelateerde beroepen ondersteunen. 

Achter dit initiatief staat het Women in Business-platform van hub.brussels, dat gewijd is aan de ondersteuning van het vrouwelijk ondernemerschap in Brussel.

Programma en inschrijvingen:

Dit artikel werd tot stand gebracht in nauwe samenwerking met hub.brussels.

Lees ook:
Het iconische Wiltcher's Hotel viert zijn 110e verjaardag!
Getest: de refurbished VanDijck e-bike van Upway, een upgrade voor je normale stadsfiets
Meghan Markle timmert aan tweede carrière in de spotlights