Diep in de zee: deze nieuwe Dopper-flessen wil je hebben

Geüpdatet op 4 september 2023 door ELLE Partner
Diep in de zee: deze nieuwe Dopper-flessen wil je hebben © Dopper

Dopper krijgt deze zomer een nieuw jasje, of liever: drie nieuwe jasjes. Het merk lanceert haar iconische herbruikbare waterfles immers in drie nieuwe kleuren geïnspireerd op de onderwaterwereld. Mermaidcore op z’n best, als je het ons vraagt.

Met zijn herbruikbare waterflessen probeert het Nederlandse merk mensen aan te moedigen om meer kraanwater te drinken en verpakt water links te laten liggen. Op die manier breken ze een lans voor schoon water vrij van plasticvervuiling voor iedereen.

En we hebben nog een lange weg te gaan. Om de aandacht te vestigen op de schade die plastic aanricht in onze oceanen komt de thermosfles er in drie nieuwe op de oceaan geïnspireerde kleuren.

© Dopper

1. Deep Coral

Koraalriffen worden vaak de longen van onze planeet genoemd. Ze vormen een waar ecosysteem met eindeloos veel flora en fauna. En bovenal: ze hebben een prachtig dieprode kleur, net als de Deep Coral Dopper.

2. Bottlenose Blue

Ook het meest geliefde zeedier mocht niet ontbreken in het rijtje. De dolfijn vormde de inspiratiebron voor de Bottlenose Blue Dopper. Deze is gemaakt van duurzame materialen en pigmenten waardoor hij geen gevaar vormt voor de oceaan, noch zijn bewoners.

3. Green Lagoon

De Green Lagoon Dopper voert je mee naar idyllische lagunes in de meest prachtige uithoeken van de wereld en wil je op die manier inspireren om deze kost wat kost van de ondergang te redden.

Meer dan het bij mooie praatjes of leuke kleurtjes te laten, zet het merk zich ook écht in voor het water op aarde. Zo vechten ze bedrijven aan die plastic wegwerpflessen verkopen en lobbyen ze bij overheden om deze te verbieden.

 

Good to know

De Dopper thermosfles komt er in 2 maten: 350 of 580 ml. Hij houdt water, thee of koffie 9u warm of 24u koud en vormt daarmee de perfecte metgezel voor alle seizoenen. Hij wordt op verantwoorde wijze geproduceerd in China en uitsluitend vervoerd op biobrandstoffen. Daarenboven is hij vrij van BPA en andere schadelijke chemicaliën. De nieuwe Dopper thermosflessen zijn verkrijgbaar vanaf €29,95 op dopper.com.

© Dopper

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dopper.
dopper.com

LEES OOK :

Van rustgevend tot opbeurend: vind de perfecte geur voor een harmonieus huis
Milkywaysblueyes neemt je mee naar het MARTINI Gala in Milaan
Zo draag je de basic witte top à la Kate Moss