Het internet is in de ban van de nieuwe film ‘Challengers’ met Zendaya

Geüpdatet op 28 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Het internet is in de ban van de nieuwe film ‘Challengers’ met Zendaya ©Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.

Sinds de trailer enkele dagen geleden verscheen, kan het internet niet meer zwijgen over 'Challengers'. Een tennisfilm met Zendaya in de hoofdrol, die duidelijk niet alleen over sport gaat.

In september verschijnt de nieuwste film van 'Call Me By Your Name' regisseur Luca Guadagnino: 'Challengers'. De hoofdrollen zijn onder meer weggelegd voor Zendaya en Josh O'Connor ('The Crown'). De trailer van de film verscheen enkele dagen geleden en toonde naast tennis, ook liefde en drama. Dit is wat we tot nu toe weten over 'Challengers'.

Wat is het plot van 'Challengers'?

De film vertelt het verhaal van Tashi Duncan (Zendaya), een veelbelovende tennisster die door een blessure coach is geworden. Als coach heeft ze haar man Art (Mike Faist) veranderd van een middelmatige tennisspeler tot een sporter op wereldniveau. Om hem uit zijn recente verliesperiode te halen, laat ze hem een "Challenger"-evenement spelen. Dat is een wedstrijd op het bijna laagste professioneel niveau. Daarbij komt Art tegenover Patrick (Josh O'Connor) te staan. Zijn voormalige beste vriend en de ex-vriend van Tashi. De wedstrijd brengt heel wat herinneringen en gevoelens van vroeger terug.

Wanneer verschijnt 'Challengers'?

'Challengers' gaat in première op het Filmfestival van Venetië. Voor het grote publiek is hij te bewonderen vanaf 15 september. Het is nog niet duidelijk in welke landen de film in de bioscoop zal verschijnen en in welke hij onmiddellijk beschikbaar zal zijn op Amazon Prime.

Trailer 'Challengers'

Bekijk hier alvast de veelbelovende trailer van de film.