3 redenen om een hydraterende crème van het Moisture Surge assortiment van Clinique in huis te halen

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 door ELLE Partner
3 redenen om een hydraterende crème van het Moisture Surge assortiment van Clinique in huis te halen

De hydraterende crèmes van het Moisture Surge assortiment zijn de favorieten van heel wat vrouwen en echte must-haves om je huid mee te verzorgen. Wij geven je drie redenen om ze meteen in huis te halen.

Heb je een droge en gedehydrateerde huid? Heb je last van een trekkerig gevoel en/of roodheden? Of deze problemen nu samenhangen met je huidtype of te wijten zijn aan externe factoren (zoals vervuiling, blauw licht, een vliegreis enz.), het is steeds belangrijk om je huid de nodige hydratatie te bieden om zich te beschermen tegen deze dagelijkse agressors. Geef haar de zorg die ze verdient met de klassieke Moisture Surge 100H of de nieuwe Moisture Surge SPF 25 van Clinique. Hun belofte? Een stralende huid binnen handbereik. Hoe het Moisture Surge gamma dat klaarspeelt? We leggen je het uit.

  1. Een intens gehydrateerde huid dankzij Moisture Surge 100H. Zeg je droge en vochtarme huid vaarwel, want deze lichte, olie-vrije crème is een echt hydratatie-elixir. Dankzij de twee steringrediënten, aloë vera en hyaluronzuur, en de ‘Auto-Replenishing Technology’ wordt je huid diep gevoed en blijft ze de hele dag door zacht en vol. Bye bye trekkerig gevoel, hallo stralende en gezonde huid!
  2. Geïntegreerde zonnebescherming: Waarom kiezen tussen hydratatie en zonnebescherming als je ze allebei kunt hebben? De nieuwe versie Moisture Surge SPF25 biedt een dubbele werking: hij beschermt je huid tegen de schadelijke straling van de zon én houdt haar optimaal gehydrateerd. Deze vederlichte crème, die werd verrijkt met vitamine D, beschermt je huid tegen schadelijke uv A- en uv B-stralen en biedt een langdurige hydratatie. De perfecte combo dus voor een beschermde en stralende huid!
  3. Geschikt voor alle huidtypes: Of je nu een gevoelige, droge, vette of gemengde huid hebt, zowel de Moisture Surge 100H als Moisture Surge SPF 25 zijn geschikt voor ieder huidtype. Deze crèmes werden speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte van alle huiden, zelfs de meest gevoelige. De zachte en niet-irriterende formules werden dermatologisch getest en bevatten geen parfum. Een veilige keuze voor iedereen dus!

Nog niet helemaal overtuigd? De resultaten spreken voor zich: maar liefst 99% van de gebruiksters gaf aan dat met Moisture Surge 100H of Moisture Surge SPF25 hun huid diep gehydrateerd aanvoelde*. De Moisture Surge SPF25 combineert dus uitstekende hydratatie en geïntegreerde zonnebescherming met een veilige formule voor alle huidtypes, en is dus een pure verwennerij voor je huid!

*Consumententest bij 100 personen na 4 weken.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Clinique.

Lees ook :

De origineelste make-uplooks voor de festivalzomer
Wedstrijd: win een van de 10 zonnebeschermingssets van Avène
De ultieme paklijst voor een weekendje weg