Jacquemus opent twee zomerse pop-ups in Italië (en misschien volgen er nog)

Gepubliceerd op 9 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Jacquemus opent twee zomerse pop-ups in Italië (en misschien volgen er nog) ©Jacquemus

Het Franse modemerk Jacquemus heeft twee pop-up stores geopend in Italië. Een ideale stop voor wie op reis gaat naar het Comomeer of Portofino.

Het modemerk van Simon Porte Jacquemus zet deze zomer in op pop-up winkels. De pop-ups zien eruit als idyllische winkeltjes en bezorgen je een echt vakantiegevoel. De eerste tijdelijk winkel ging open in Cernobbio en recent volgde een tweede in Portofino. Op Instagram lijkt het modehuis te hinten naar een derde pop-up, dit keer in Frankrijk. Hoeveel tijdelijke winkels er nog zullen bijkomen is onduidelijk, maar wij willen ze alvast allemaal bezoeken.

Jacquemus pop-up in Cernobbio

In mei opende Jacquemus zijn eerste pop-up boetiek in Italië. Hij koos daarvoor het pitoresk dorpje Cernobbio uit vlak bij het Comomeer. De plek staat bekend als de favoriete luxe vakantiebestemming van welvarende Italianen (en deze zomer ook van modeliefhebbers). De pop-up is onderdeel van de tweede Été-collectie van Jaquemus. Met die collectie brengt het modemerk een ode aan de zomer en de Franse Rivièra.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)

Jacquemus pop-up in Portofino

De pop-up in Cernobbio was maar pas geopend of er verschenen hints op de Instagram van het modemerk naar een tweede tijdelijk winkel. Een maand later opende Jacquemus een pop-up winkel in Portofino. Opnieuw een schilderachtig dorpje, dit keer met een idyllische haven. Ook die winkel maakt onderdeel uit van de tweede Été-collectie. Bovendien viel de opening van de tweede Italiaanse pop-up boetiek samen met de lancering van de derde capsulecollectie van het merk. De collectie combineert een zonnig kleurenpalet met nauwsluitende silhouetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)

Volgen er nog pop-ups?

Ondertussen lijkt Jacquemus te hinten naar een volgend zomerse pop-up, deze keer in Frankrijk. Er gaan zelf geruchten rond dat het modemerk nog verschillende tijdelijk winkels gaat openen deze zomer. Wij zullen de Instagram van Jaquemus dus nauwlettend in de gaten houden de komende tijd.