Authentic Flamenco: de show die Brussel doet daveren

Gepubliceerd op 23 mei 2023 door Noemie Dell'aira en ELLE België
Authentic Flamenco: de show die Brussel doet daveren Authentic Flamenco

Vanaf 12 mei maakt een flamencoshow furore in Brussel. Authentic Flamenco is een coproductie van Fever en Teatro Real - The Royal Opera of Madrid, één van Europa's meest prestigieuze kunst- en entertainmentinstellingen. Deze traditionele flamencodansshow zit vol passie en emotie. Koop snel je tickets, want het evenement eindigt al op 28 mei!

Na de succesvolle première in Noord-Amerika en Brazilië vorig jaar werken Teatro Real - The Royal Opera of Madrid en Fever opnieuw samen om Authentic Flamenco te vertonen. Dit boeiende evenement zal in meer dan 30 steden over de hele wereld worden georganiseerd, en is sinds een paar dagen in Brussel te bewonderen. Deze meeslepende voorstelling houdt het erfgoed van de flamenco, de traditionele Spaanse dans, in ere. Op het programma staan kracht, emotie en sensatie.

65 minuten lang worden in deze uitzonderlijke show fantastische artiesten opgevoerd: de Spaanse dansers Amador Rojas en Yolanda Osuna, de zangers Manu Soto en Bernardo Miranda, alsook José Tomás Jiménez op de gitaar, Sergio de Lope op de fluit en saxofoon en Lolo Plantón op percussie. Van de sublieme kostuums tot de hartveroverende muziek, alles werd samengebracht om je onder te dompelen in de traditionele Spaanse folklore.

Praktische info

  • Waar? Concert Noble (Aarlenstraat 82, 1000 Brussel)
  • Wanneer? Tot zondag 28 mei (meerdere voorstellingen per dag). Maar haast je, want er zijn enkel nog plaatsen voor vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar!
  • Tickets? Reserveer je plek op Feverup.com, je hebt al een ticket vanaf 35 euro per persoon.