Met deze 3 apps wakker je de vlam in je relatie terug aan

Geüpdatet op 3 november 2023 door Camille Vernin en ELLE België
Met deze 3 apps wakker je de vlam in je relatie terug aan Shutterstock

Ben je het zat dat de ogen van je partner constant aan diens smartphone gekluisterd zitten? Deze apps zorgen ervoor dat jij terug het middelpunt van je partners telefoon wordt.

Door deze apps kan je op een heel andere manier communiceren met je partner. De tijd dat jullie enkel via Whatsapp, Messenger of sms communiceerden is verleden tijd vanaf nu. Met deze apps breng je de spanning terug in je relatie, je leert elkaar beter kennen en (her)ontdekt elkaar.

Honi

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Honi (@apphoni)

Zijn jullie een speels stel? Of waren jullie dat, voor de sleur in jullie relatie kwam? Met Honi kan je het dagelijks leven met z'n tweeën opleuken met uitdagingen, fantasieën of quizzen. Bij die quizzen ontdek je hoe goed je je partner echt kent. Delen jullie dezelfde fantasieën en zijn jullie beiden flexibel genoeg om de voorgestelde Kamasutra-standjes uit te voeren? Daarnaast kan je ook "Would you rather?" spelen, ideaal voor als jullie eens een weekend apart spenderen. Elke actie op de app levert punten op die vervolgens kunnen worden omgezet in waardebonnen (voor een restaurant, Netflix & Chill of massage).

Deze app is beschikbaar in de App Store.

Agapé

Ook Agapé blaast je relatie nieuw leven in, maar deze app is meer gericht op welzijn dan op plezier. Het is tijd om de liefde die je voor elkaar voelt ook te tonen. De app stelt je elke dag een nieuwe vraag, maar let op: je kunt het antwoord van je partner pas zien als jullie beiden hebben geantwoord. De vragen kunnen pittig, diepgaand of gewoon grappig zijn. Enkele voorbeelden zijn: "Waarom ben je blij dat je partner in je leven is?", "Als je één zin tegen je partner zou moeten zeggen om hem op te winden, wat zou dat dan zijn?", "Wat is het ergste dat je partner zou doen voor geld?"...

Deze app is beschikbaar in de App Store en op Google Play

Can'u

Op deze app vind je meer dan 1000 pikante uitdagingen voor jou en je partner. Het gaat als volgt: elke dag kiest een van jullie een uitdaging die de ander moet aangaan. Het speciale aan deze app is dat de afzender niet precies weet wat de uitdaging is. Je kan de opdracht wel verfijnen door een van de zeven categorieën te kiezen: romantisch, heet, heel heet, lange afstand, rollenspel... De persoon die de uitdaging moet aangaan heeft daar maar een beperkte tijd voor. Per geslaagde uitdaging verdien je punten. Dit is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en plezier te maken met z'n tweeën.

Deze app is beschikbaar in de App Store en op Google Play