Air Belgium: vlieg in Belgische klasse naar nieuwe bestemmingen

Gepubliceerd op 11 maart 2023 door ELLE Partner
Air Belgium: vlieg in Belgische klasse naar nieuwe bestemmingen ©Press

Reis naar Afrika en de Indische Oceaan met de meest Belgische luchtvaartmaatschappij

Air Belgium focust op kwaliteitsservice en geeft passagiers de kans om in alle reisklassen het plezier van comfortabel reizen te ontdekken. Air Belgium is vooral een unieke vliegervaring, met glimlachend personeel, attente bemanning en een zorgvuldige service.

crew
©David Plas

Op weg naar Afrika en de Indische Oceaan

Vliegen met Air Belgium is kiezen voor comfortabel reizen en lange wachttijden in luchthavens vermijden. De maatschappij biedt rechtstreekse vluchten naar nieuwe, verre bestemmingen tegen betaalbare prijzen.

landschap
©Press

Ontdek de parel van de Indische Oceaan, Mauritius. Zijn witte zandstranden en turquoise wateren zullen je zeker bekoren. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of culturele en sportieve activiteiten, dit prachtige eiland zal je gegarandeerd bevallen. Reizigers komen volledig betoverd terug met het verlangen om meteen terug te keren.

Dieren
©Press

Op het vasteland wachten Johannesburg en Kaapstad je op. Twee van de belangrijkste steden van Zuid-Afrika. Liefhebbers van kunstlandschappen, steile heuvels, wijngaarden en witte zandstranden (schitterende dwergpinguïns hebben hier hun thuis van gemaakt) gaan naar Kaapstad. Er is genoeg te zien en te doen en je zal verheugd zijn met de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Johannesburg is net zo interessant. Of je nu deze stad met haar rijke geschiedenis bezoekt met het Apartheidsmuseum, het imposante standbeeld van Nelson Mandela in Pretoria of besluit op avontuur te gaan in het Krugerpark, je zal niet teleurgesteld worden. Ontdek de schatten van deze iconische Zuid-Afrikaanse stad en beleef een onvergetelijke Big Five-safari.

Ontdek Belgische klasse

Aan boord van de moderne vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij worden drie klassen aangeboden: Economy, Premium en Business.

bemanning van een vliegmaatschappij
©David Plas

In Economy geniet u al van meer ruimte. De Economy-cabine is uitgerust met comfortabele stoelen en een aangename persoonlijke ruimte. Elke passagier heeft toegang tot een catalogus met meer dan 135 films, series en documentaires, 600 muzieknummers en diverse interactieve spelletjes om zich tijdens de hele vlucht te vermaken. Maaltijden en drankjes zijn eveneens inbegrepen in de prijs van het ticket, evenals belastingen.

economy class
©Press

De Premium cabine is een exclusieve en privé cabine met 21 stoelen. Het biedt veel comfort met bredere, verstelbare stoelen uitgerust met voetsteun. Op elk individueel scherm is ook een breed scala aan entertainment beschikbaar en de passagiers genieten van menu’s op basis van lokale, Belgische producten. En om totale ontspanning te garanderen, hebben Premium passagiers bij vertrek uit België ook toegang tot de business lounges.

premium class
©Press

Ten slotte biedt de Business Class stoelen die in echte bedden veranderen, grote individuele schermen, elegante en gastronomische menu’s en een gepersonaliseerde service gedurende de hele reis.

catering
©Press

Belgian Class in één oogopslag:

  • Toegang tot het wifi-netwerk en roaming
  • Gastronomische maaltijden op basis van verse, typisch Belgische producten
  • Beschikbare en attente bemanning
  • Meer ruimte, voor meer comfort
  • Moderne uitrusting met de nieuwste technologie, waaronder aangepaste verlichting die de vermoeidheid vermindert
  • Individuele schermen met een ruime keuze aan entertainment
  • Keuze uit verschillende stoelen, of u nu alleen reist of met anderen
  • State-of-the-art vliegtuigen met een lage geluidsvoetafdruk en minder C02 uitstoot
  • Oh ja! Bijna vergeten, je ticket is altijd inclusief maaltijden aan boord, belastingen en minimaal 30kg bagage.

En deze voordelen zijn geldig in alle klassen!

Ontdek de bestemmingen en diensten van Air Belgium op www.airbelgium.com

Momenteel kan je profiteren van een uitzonderlijke korting tot 12% op alle retourvluchten naar Zuid-Afrika.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Air Belgium.

www.airbelgium.com

Lees ook:

Iedereen valt momenteel voor deze 5 populaire statement zonnebrillen (elle.be)

Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen) (elle.be)

De afternoon tea van het St Regis Venice hotel - ELLE.be