De ultieme haargeheimen van Billie Leyers

Gepubliceerd op 31 maart 2023 door ELLE Partner Foto’s: Video: Dennis Ravays

Billie Leyers

Naast haar muzikale talenten staat Billie Leyers bekend om haar funky kledingstijl en golvende haardos. Het geheim achter haar glanzende lokken? Dat vertrouwt ze ons graag toe in het onderstaande interview.

 

 

Een volle haardos is niet iedereen gegund, en zoals steeds zijn er ook met Billies lange lokken genetica gemoeid: “Ik heb van nature, veel, dik en golvend haar”, vertelt Billie. “Mijn haar is heel zwaar. Wanneer ik krullen zet, zijn de eerste exemplaren vaak al uitgezakt vooraleer ik aan de laatste plukken haar geraak. Een krachtige en gebruiksvriendelijke haarstylingtool is voor mij dus een must.”

Billie Leyer met Dyson Airwrap Multistyler
Gladmakende droger met Coanda-effect ©Dennis Ravays

Hoe style jij je haar?

“Het liefst krul ik mijn haar, al heb ik hier meestal niet veel tijd voor. Sinds kort gebruik ik de Dyson Airwrap Multistyler en ik vind het geweldig dat ik met één tool een volledig gestylede look kan creëren in slechts twintig minuten. Dat bespaart me hopen tijd want ik hoef niet naar de kapper te gaan, maar kan gewoon lekker thuis zélf aan de slag.”

Billie met Dyson Airwrap Multistyler
Airwrap lang opzetstuk ©Dennis Ravays

Wat is je haarverzorgingsroutine? 

“Ik was mijn haar zo’n twee keer per week met shampoo en conditioner. Vervolgens gebruik ik de Dyson Airwrap Multistyler om mijn haar in model te brengen. De tool beschadigt mijn haar niet, is gemakkelijk te gebruiken én werkt het beste voor mijn dik haar.”

“Daarnaast gebruik ik af en toe een haarmasker en probeer ik mijn lokken zo weinig mogelijk bloot te stellen aan hitte. De Dyson Airwrap gaat trouwens niet boven de 150 graden, het punt vanaf waar haarschade ontstaat. Ik kan mijn lokken dus met een gerust hart stylen.”

Dyson Airwrap Multistyler
Gladmakende droger met Coanda-effect ©Dennis Ravays

Hoe ga je te werk?

“Eerst en vooral droog ik mijn haar met behulp van de Gladmakende haardroger met Coanda-effect. Hierna gebruik ik het Airwrap opzetstuk van 40mm om mooie natuurlijke golven te creëren. Eenmaal de golven erin zitten, ga ik nog even door mijn bangs met de ronde volumeborstel. En als laatste gebruik ik de Gladmakende haardroger om pluishaar tegen te gaan. Als finishing touch breng ik nog wat haarolie aan en klaar!”

Billie Leyers met Dyson Airwrap Multistyler
Gladmakende droger met Coanda-effect ©Dennis Ravays

Heb je veel geëxperimenteerd met je haar ?

“Tijdens mijn pubertijd was ik vrij braaf maar de laatste jaren durfde ik wat meer. Zo heb ik mijn haar al eens roze geverfd.”

Heb je een haar horror story?

“Eerder een grappige anekdote: de avond waarop ik de familie van mijn vriend voor de eerste keer ontmoette, kwam ik met mijn haar iets te dicht bij een kaars. Een van mijn lokken vloog in brand en het hele huis rook de rest van de avond naar verbrand haar (lacht).”

De Dyson Airwrap Multistyler cheat sheet

Niet alleen Billie maar het hele internet is in de ban van de Dyson Airwrap Multistyler. En wel hierom:

  • De tool doet aan intelligente warmtecontrole zodat het haar op geen enkel moment wordt blootgesteld aan extreme hitte.
  • De Gladmakende haardroger met Coanda-effect droogt het haar en verbergt tegelijkertijd pluizige, onstuimige haartjes.
  • De Airwrap opzetstukken maken het mogelijk om krullen in beide richtingen te creëren met één en hetzelfde opzetstuk.
  • Het toestel is geschikt voor alle haartypes: stijl, golvend, krullend, kroeshaar
Dyson apparaat
Dyson Airwrap Multistyler ©Dennis Ravays

Shop it

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dyson

dyson.be

Lees ook:
Zien: Kendall Jenner en Bad Bunny zijn officieel aan het daten
Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen)
Diepvriesproducten: gezond én goedkoop