Je haar steilen terwijl het nog nat is? ghd komt met revolutionaire tool

Gepubliceerd op 9 februari 2023 door Sam Vandenbosch
Je haar steilen terwijl het nog nat is? ghd komt met revolutionaire tool

Voor al wie niet veel tijd heeft in de badkamer: ghd vond een tool uit waarmee je je vochtige haar meteen kan steilen, zonder haardroger.

Door de nieuwste technologie van haarmerk good hair day ga jij zo van nat naar gesteild en glanzend haar met één tool, zonder beschadiging, met 48 uur aan zachtheid en twee keer meer glans.

De wetenschappers en ingenieurs van ghd hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dankzij 21 jaar ervaring met warmtetechnieken, drogen, convectie en geleiding, hebben ze de baanbrekende airfusion technologie weten te creëren. Die combineert een krachtige luchtstroom met actieve warmteplaten voor een steile, gladde en glossy look. "De 2-in-1 heteluchtstyler vormt een revolutie op het gebied van beautytechnologie. Er bestaat wereldwijd immers geen ander product dat het haar tegelijkertijd droogt en steil maakt", vertelt  Jeroen Temmerman, CEO van ghd. Eenmaal droog en glad, schakel je de shine shot in om bijvoorbeeld krullen in het haar te draaien of waves te creëren, voor een superieur resultaat. "Hiermee veranderen we de haarroutine van vrouwen en creëren we nog meer good hair days over de hele wereld."

Je haar omtoveren van nat tot steil en glanzend in 4 stappen

  1. Begin met fris gewassen, handdoek-droog haar.
  2. Verdeel je haar in lokken en plaats de duet style 2 tot 3 seconden op de haaraanzet.
  3. Glijd langs de lok van de wortel naar de haarpunten en herhaal deze beweging tot het haar droog en glad is.
  4. Gebruik nu de 'shine shot' op het droge haar om je look te perfectioneren. Met één druk op de knop verandert je tool in een ghd styler (zonder luchtstroom), speciaal ontworpen voor het krullen of golven van gedroogd of gisteren gewassen haar. Zo bepaal je voor welke stijl je precies wil gaan en creëer je twee keer glanzender, gladder en frizz-vrij haar.

Overtuigd? Hier kan je de ghd duet style kopen

ghd duet style, €399, te koop bij de betere salons en warenhuizen, via gdhhair.com of via Antwerpse kapper Jochen Vanhoudt

LEES OOK: