Alles over ‘de kerstsok’, het seksstandje voor extra gezellige feestdagen

Geüpdatet op 23 november 2023 door Camille Vernin en Lore Ginneberge
Alles over ‘de kerstsok’, het seksstandje voor extra gezellige feestdagen Shutterstock

Na de Weense oester, de pretzel of de 'Christmas pudding' ontdekken we een nieuw seksstandje in kerstthema: de kerstsok. Hoewel de naam niet erg verleidelijk klinkt, belooft het je in een mum van tijd in hogere sferen te brengen...

De kerstsok

Het gaat om een seksstandje dat je kinderdromen aan diggelen kan gooien of een heel ander licht werpt op de kerstsokken aan de open haard... Want het populaire kerstsok-standje is rechtstreeks geïnspireerd op deze zeer kitscherige versiering waarin iedereen gewoonlijk cadeautjes en wat lekkers stopt.

Hoe werkt dit seksstandje?

De penetrerende partner gaat eerst op een stoel zitten (of een bank, de rand van een bed of een ander comfortabel oppervlak). De andere partner gaat vervolgens op diens schoot zitten en heeft de controle, hoewel de andere natuurlijk kan helpen. De  bovenste partner maakt bewegingen en kan de voeten gebruiken om de snelheid, diepte en hoek van de penetratie te controleren. Om de bewegingen stabiel en onder controle te houden, plaatst de bovenste partij al zittend de handen op de dijen van z'n partner. Zo maak je dus een L-vorm als van een kerstsok. Het doel is om de hoek, de bewegingen en de druk naar wens te kunnen controleren.

Gegarandeerd plezier zonder acrobatie

Het voordeel van deze positie is dat het geen specifieke accessoires vereist, noch een bijzondere lenigheid of uithouding. Het is een toegankelijk seksstandje voor iedereen, het is comfortabel en, bovenal, het  staat je toe om uit te zoeken welke bewegingen je leuk vindt terwijl je heel dicht verbonden bent met je sekspartner. De geslachtsdelen van de ander zijn vrij om aan te raken, kwestie van elkaars genot naar nieuwe hoogtepunten te brengen. Besluit? Deze kerstsok heeft weinig te maken met cadeaus geven... Of toch?

LEES OOK