We hebben hét perfecte geschenk gevonden voor de liefde van je leven

Geüpdatet op 10 januari 2023 door ELLE Partner Foto’s: Unsplash - Kelly Sikkema
We hebben hét perfecte geschenk gevonden voor de liefde van je leven ©Unsplash

De eindejaarsfeesten zijn voorbij. Een nieuwe countdown kan beginnen: nog een paar weken voor Valentijnsdag! Hét perfecte geschenk vinden voor je wederhelft is niet altijd zo eenvoudig. Maar we hebben goed nieuws voor je! Je hoeft niet verder te zoeken: het ELLE-team heeft hét perfecte idee bedacht om je geliefden gelukkig te maken: een BONGO om er even tussenuit te gaan.

Niets beter dan iemand een onvergetelijke ervaring te schenken om jullie leven glans te geven, herinneringen te maken en gevoelens te versterken.

Een geschenk = duizenden mogelijkheden

Wanneer je iemand een BONGO schenkt, kun je er zeker van zijn dat het een schot in de roos is. Door een beleving cadeau te geven, maak je de weg vrij naar enkele duizenden ervaringen om van te genieten in België of in het buitenland. Het moeilijkst is eigenlijk om er eentje te kiezen!

BONGO lanceert een reeks van 3 hartvormige collector-doosjes met mooie, levendige kleurgradaties en een kleine bonus: het metalen doosje kun je bewaren en hergebruiken. Om jullie liefde eeuwig te laten duren!

Love you Bongo: verras de liefde van je leven met dit charmante geschenkdoosje voor 2 personen. Je hebt de keuze uit bijna 10.000 ervaringen; zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspannende massage, een wellnessdagje in de spa of een heerlijk diner. Bongo zorgt voor alles wat jij nodig hebt om een echt bewijs van je liefde te schenken.

KOOP DEZE BONGO VOOR € 74,90

Thinking of you Bongo: verwen jouw geliefde met dit geschenkhartje voor 1 of 2 personen en een keuze uit 14 000 activiteiten, die je kan beleven vanuit het comfort van je eigen cocoon of waarmee je een gezellig uitje kunt beleven. Gastronomische maaltijden, wellnessmomentjes, massages, schoonheidsbehandelingen of sportieve en spannende avonturen, aan jou de keuze! Het belangrijkste is dat jullie samen zijn en herinneringen creëren die je voor altijd zult koesteren.

KOOP DEZE BONGO VOOR € 54,90

I Love Seeing You Happy Bongo: zorg voor een glimlach bij jouw geliefden met dit verwendoosje voor 1 of 2 personen. Toon jouw dierbaren hoe belangrijk ze voor je zijn en laat hun genieten van een van de 10 000 ervaringen in België of in het buitenland. Droom van een ontspannende uitstap tijdens jouw Bongo wellnessuitje. Het is onmogelijk om niet gelukkig te worden van deze Bongo vol liefde.

KOOP DEZE BONGO VOOR € 99,90

Een ervaring om van te genieten in een doosje om voor altijd te bewaren

Het fijne aan deze collectie is dat je, zodra je de BONGO gebruikt hebt, het metalen, hartvormige doosje kunt bewaren en hergebruiken. Slim en milieuvriendelijk, want zo beperken we de afvalstromen. Het gekleurde doosje kan dé plaats worden om lieve briefjes of foto’s in te bewaren als herinneringen, of je kunt het gebruiken als wensdoosje en er papiertjes in bewaren met je droomuitstapjes voor de toekomst.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Bongo.
bongo.be

DIY: 10 cadeaus die je zelf kan maken
WIN WIN WIN: de duurzame SodaStream DUO
Feestelijke make-up en haarlooks om te proberen