Feestelijke make-up en haarlooks om te proberen

Geüpdatet op 16 december 2022 door ELLE Partner
Feestelijke make-up en haarlooks om te proberen

Ben je op zoek naar een originele feestlook? Samen met DESSANGE lichten we twee looks uit. Laat de haarstyles bij een expert in een Dessange salon creëren of probeer het zelf thuis aan de hand van de onderstaande stappen.

De feestdagen vormen de ideale periode om te experimenteren met make-up en nieuwe haarstijlen uit te proberen. De mooiste haarstijlen hoeven niet altijd de meest ingewikkelde te zijn. Kleine details kunnen het verschil maken. Voor feestmake-up geldt: vul een goede basis aan met een vleugje glitter. Shine bright like a diamond!

De DESSANGE Holiday 2022 feestmake-up collectie heeft het allemaal: glitterende oogschaduw, glanzende lipolie en een compact poeder dat het licht vangt. Dankzij de tips van DESSANGE-experts creëer jij de mooiste feestlooks, stap voor stap.

Half-Up Half-Down

Dit opvallende kapsel bestaat uit golvende glanzende lokken in een halve paardenstaart. De make-up draait volledig om de ogen. De teint is egaal met een lichte blush en glow.

 Zo creëer je de look:

Om deze flamboyante en unieke halve paardenstaart te maken, heb je het volgende nodig:

Stap 1:

Maak een halve paardenstaart bovenop je hoofd en verberg je elastiek met een dunne lok haar eromheen.

Stap 2:

Maak je haar zo glad mogelijk met een borstel. Je kunt DESSANGE natural hold haarlak op je borstel doen om je kleine haartjes te fixeren.

Stap 3:

Krul de resterende lengtes met een krultang.

Stap 4: 

Maak met een borstel de krullen los om het resultaat natuurlijker te doen ogen.

Stap 5: 

Definieer de krullen met het DESSANGE end polishing serum om het haar meer glans te geven. En eindig met wat DESSANGE natural hold haarlak voor een betere fixatie van je kapsel.

Sublim’Teint

Het compacte Sublim’Teint parelmoerpoeder van Dessange voelt vederlicht aan op de huid en vangt het licht. Het resultaat? Een mooie, schitterende glow. Perfect voor de feesten!

Feestmake-up, Dessange compactpoeder
©Dessange SUBLIM'TEINT compacte parelmoerpoeder lumière Éclats d'or

Shop it

Subtil’Regard

Deze crème oogschaduw versmelt perfect met het ooglid voor een gelijkmatig resultaat. Breng aan over het volledige ooglid of als eyeliner om je blik te benadrukken. Kies voor een intense azuurblauwe kleur of voor feestelijk beige.

Goudlokje

Zeg niet zomaar paardenstaart tegen dit elegante feestkapsel. Met behulp van wat schuifspeldjes, haarlak én een halsketting creëer je dit partykapsel in een mum van tijd.

feestmake-up, paardenstaart met schuifspeldjes, haarlak én een halsketting
©Dessange

Deze tweede variatie van de tijdloze paardenstaart is versierd met een accessoire. Om deze hairstyle te maken heb je het volgende nodig:

Stap 1: 

Stijl je haar.

Stap 2: 

Maak een paardenstaart aan de onderkant van je hals met een zwart elastiek en verberg die met een dunne haarlok errond. 

Stap 3: 

Bevestig de ketting aan je elastiek.

Stap 4: 

Maak een eerste draai rond je elastiek met de ketting en pin het vast met een speld.

Stap 5: 

Maak een tweede draai rond je elastiek door een klein stukje haar aan de linkerkant van je paardenstaart te halen. Draai nog een haarlok om je elastiek, waarbij je deze keer een klein plukje haar van rechts weghaalt. En zo verder.

Stap 6: 

Fixeer je haarstijl met de DESSANGE natural hold hairspray.

Lips’Eclat

Dankzij de Lips’Eclat lipolie krijgen je lippen een glanzende finish én blijven ze lekker gehydrateerd ondanks de vele nieuwjaarskussen.

Feestmake-up Dessange Lipolie
©Dessange LIPS'ÉCLAT Lipolie

Shop it

Polychrom’

We zeiden het al eerder: bruinkleurige naggellak is een van de grootste nageltrends dit najaar. De Polychrom’ nagellak van DESSANGE is niet alleen sneldrogend en glanzend maar ook duurzaam. Hij bestaat immers voor meer dan 65% uit natuurlijke ingrediënten. De kleuren ‘Berry Mocha’, ‘Macchiato’ en ‘Ristretto’ vormen de perfecte match met je feesttenue.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met DESSANGE.

LEES MEER:
Microtrend : Glazende lokken met haarparels en pailletten
Geschenkideeën: cadeaus om online te bestellen
Dagje Parijs? Ga voor een duurzame shoppingervaring
Exclusief: Huda Kattan verklapt hoe je feestmake-up de hele nacht blijft zitten