Kim Kardashian moest 42ste verjaardag vieren… in een hamburgerketen

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Kim Kardashian moest 42ste verjaardag vieren… in een hamburgerketen

Kim Kardashian had afgelopen weekend haar 42ste verjaardag moeten vieren in Las Vegas, maar daar besliste het lot anders over...

Naar Las Vegas en terug

Het beloofde een prachtige avond te worden voor Kim & co. Om haar 42ste verjaardag te vieren had de realityster haar inner circle uitgenodigd om met een privévliegtuig (what else) naar Las Vegas af te zakken voor een Italiaans diner bij Carbone en een concert van Usher in Park MGM.

Maar onderweg naar Sin City kreeg Kardashian te horen dat de privé-jet die ze had geleend van zus Kylie Jenner niet veilig kon landen vanwege gevaarlijke weersomstandigheden.

Kim Kardashians verjaardag bij In-N-Out

"Het vliegtuig kon niet landen vanwege de wind, dus het ziet ernaar uit dat ons Carbone feest en Usher concert niet doorgaan en we terug naar huis moeten", deelde Kim, die vrijdag 42 werd, via Instagram. Gelukkig liet de Skims-onderneemster de moed niet zakken en had ze in typische Kim-stijl meteen een plan B klaar: hamburgers bij In-N-Out.

 

Kim Kardashian arriveerde in misschien wel de meest glamoureuze look ooit gedragen in een fastfoodtent: een matching glitter bh-top en broek van Dolce & Gabbana, met bijpassende naaldhakken en een kristallen halsketting met een gigantisch kruis - perfect voor een avondje Vegas, maar even iconisch voor het bestellen van een hamburger.

Kardashian voegde een witte boa toe voor extra drama. "Ik moest een boa meenemen om me wat te bedekken," schreef ze in haar Instagram stories. In een reeks foto's was te zien hoe ook Khloé Kardashian en Kris Jenner helemaal uitgedost in de hamburgerketen stonden, klaar om fastfood te bestellen. Misschien niet het feestje dat Kardashian had gepland, maar op haar 42ste bewees Kim dat ze steeds het beste kan maken van elke situatie, en dat je nooit te overdressed kan zijn om burgers te eten.

LEES OOK: Kim Kardashian deelt pittige details van relatie met Pete Davidson