Jennifer Lopez draagt 28 (!) trouwjurken in nieuwe film ‘Shotgun Wedding’

Gepubliceerd op 5 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Jennifer Lopez draagt 28 (!) trouwjurken in nieuwe film ‘Shotgun Wedding’ Jennifer Lopez as Darcy Rivera and Josh Duhamel as Tom Fowler in Shotgun Wedding. Photo Credit: Ana Carballosa

Het jaar 2022 staat helemaal in het teken van trouwen voor Jennifer Lopez. Net na haar sprookjeshuwelijk met Ben Affleck toont ze zich opnieuw in een trouwjurk voor haar nieuwste film 'Shotgun Wedding'. 28 trouwjurken, om precies te zijn.

Als je dacht dat de drie trouwjurken op het huwelijk van Jennifer Lopez en Ben Affleck al de moeite waren, dan toont JLo nu dat het nog grootser kan. De ongekroonde koningin van de bruidskomedie is binnenkort te zien in 'Shotgun Wedding' op Amazon Prime. Deze week werd de eerste trailer op ons afgevuurd, waarin te zien is hoe JLo en Josh Duhamel (ook pasgetrouwd!) een bruid en bruidegom spelen wier huwelijk op een eiland een dramatische wending neemt als het hele gezelschap wordt gegijzeld.

Jennifer Lopez Shotgun Wedding trouwjurken film
Still uit 'Shotgun Wedding' op Prime Video

Jennifer Lopez' trouwjurken van Galia Lahav

En omdat een huwelijksfilm niets is zonder betoverende witte jurken, werd voor 'Shotgun Wedding' beroep gedaan op de Israëlische ontwerper Galia Lahav en kostuumontwerper Mitchell Travers. Galia Lahav is geen onbekende in Hollywood, onder meer Beyoncé gaf haar jawoord in een jurk van haar hand ter waarde van twaalfduizend dollar. Ook Paris Hilton koos (onder andere) voor een Lahav-jurk op haar trouwweekend.

'Shotgun Wedding' Prime Video Jennifer Lopez
Still uit 'Shotgun Wedding' op Prime Video

"Voor deze spannende actiekomedie moesten tientallen exemplaren van dezelfde jurk worden gemaakt. Terwijl het verhaal van een perfecte destination wedding verandert in een hilarisch, chaotisch avontuur, verandert ook de prachtige bruidsjurk van Darcy," deelde het bruidsmerk in een persbericht. "Als gevolg daarvan construeerde en creëerde Galia Lahav 28 jurken in slechts 1 maand met behulp van speciale technieken en stoffen, zodat de jurk kon worden aangepast, gescheurd en getransformeerd in een uniform geschikt voor een glam actieheld." Wat begint als een off-the-shoulder jurk met een sweetheart-halslijn en golvende lange mouwen wordt uiteindelijk een bevlekte, mouwloze creatie met haltertop.

Still uit 'Shotgun Wedding' op Prime Video
Still uit 'Shotgun Wedding' op Prime Video

Over 'Shotgun Wedding'

"In 'Shotgun Wedding' verzamelen Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel) hun lieve maar zeer eigenwijze families voor de ultieme bestemmingshuwelijk, net wanneer het paar koude voeten begint te krijgen. En alsof dat nog niet genoeg was van een bedreiging voor de viering, zijn plotseling ieders leven in gevaar wanneer het hele feest wordt gegijzeld. 'Tot de dood ons scheidt' krijgt een geheel nieuwe betekenis in dit hilarische, adrenaline-gedreven avontuur waarin Darcy en Tom hun dierbaren moeten redden – als ze elkaar niet eerst vermoorden."

'Shotgun Wedding' verschijnt op Amazon Prime Video in januari 2023.

LEES OOK: Twilight-acteur Taylor Lautner trouwt met... Taylor Lautner