Twilight-acteur Taylor Lautner trouwt met…Taylor Lautner

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Twilight-acteur Taylor Lautner trouwt met…Taylor Lautner @taylorlautner

Taylor Lautner, de ster uit 'Twilight' gaat trouwen. Maar de naam van zijn verloofde zou weleens voor verwarring kunnen zorgen...

Het mag dan al 14 (!) jaar geleden zijn dat de eerste 'Twilight'-film opgenomen werd, Taylor Lautner staat nog steeds in ons geheugen gegrift als de half-mens, half-weerwolf Jacob. De acteur heeft intussen niet stilgezeten. Tijdens een nodige break van het acteren, ontmoette hij in 2018 zijn huidige vriendin. "Ik wilde een stapje terug doen en van het leven genieten en wat tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden. En ik heb er mijn verloofde door ontmoet, dus het is allemaal goed gekomen", vertelde hij daarover aan PEOPLE.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TAY (@taydome)

In november 2021 kondigde het stel hun verloving aan met een romantische Instagrampost. "Ik wist toen ik haar voor het eerst ontmoette dat ik haar meer wilde leren kennen, en ik kon echt, echt een toekomst met haar zien. Ze is een fantastische vrouw en ik ben erg gelukkig dat ze mij heeft gekozen, " aldus de acteur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Lautner (@taylorlautner)

Taylor Lautner en Taylor Lautner

Hoewel zowel fans (team Jacob!) als vrienden en familie van het koppel dolenthousiast waren over het aanzoek, rees meteen de vraag: wat zal er gebeuren met familienaam van Taylors verloofde? Taylor Lautners geliefde heet namelijk Taylor Dome. De vraag of ze al dan niet de naam van haar toekomstige man aanneemt, is dus meer dan terecht. Taylor Lautner (de acteur, dus) besprak zijn aanzoek tijdens een recente passage in 'The Kelly Clarkson Show' en bevestigde dat zijn verloofde weldegelijk voor de naam 'Lautner' gaat. "Het wordt extra ingewikkeld," zei hij daarover aan Kelly Clarkson. "We gaan letterlijk dezelfde persoon zijn."

Grappig detail: Lautner's aanstaande vrouw is niet de enige Taylor met wie hij ooit een relatie heeft gehad. Lautner had een korte relatie met zangeres Taylor Swift in 2009, ze leerden elkaar kennen op de set van de rom-com 'Valentine's Day'. Het paar ging uit elkaar in hetzelfde jaar, en Lautner beweerde dat hij de inspiratie was achter Swifts nummer 'Back to December'

LEES OOK: Dit zijn de beste slechte films aller tijden