Sluit de zomer af met een feestje

Geüpdatet op 25 augustus 2022 door ELLE Partner
Sluit de zomer af met een feestje

9 september 2022. Noteer het in je agenda want vanaf dan ontvangt Mirano je met een frisse look, een nieuw team en een uitgebreid aanbod aan concepten. Klaar voor een feestje?

Tom Anciaux, Club Manager & Hoofd Communicatie bij Mirano, vertelt ons wat ze in petto hebben voor het gloednieuwe seizoen. Spoiler: met zijn nieuwe sounds en visuals is Brussel's meest legendarische club- en eventlocatie sterker dan ooit terug.

Meer dan een nachtclub

Als je opzoek bent naar een unieke locatie voor een evenement ben je zeker aan het juiste adres bij Mirano. Naast de gebruikelijke muzikale feestjes, organiseert de zaak ook andere soorten evenementen zoals corporate, afterworks en andere projecten. Dries van Noten, Kylie Minogue, Prince en Karl Lagerfeld, zijn enkele grote namen die er ook al events organiseerden.

De voormalige bioscoop biedt een adembenemend decor met zijn trappen, podia en beroemde ronddraaiende dansvloer voor onvergetelijke nachten! Verspreid over verschillende verdiepingen, beschikt de Mirano over veel verschillende  ruimtes, waaronder vier bars en vier privéboxen. De beroemde ronddraaiende dansvloer neemt een centrale plaats in en maakt het mogelijk productlanceringen te houden tijdens bedrijfsevenementen.

Om de kwaliteit van de organisatie te garanderen, werkt de Mirano ook met vier exclusieve traiteurs die geselecteerd werden voor hun kwaliteit en deskundigheid. Samen ontwerpen zij de meest geschikte formules, rekening houdend met de wensen en budgetten van de klant.

Mirano
© Mirano

CAFE MIRANO

Elke vrijdag en zaterdag serveert een exclusieve bar heerlijke cocktails vanaf 23.00 uur. En voor privé-evenementen gaat Café Mirano om 22.00 uur open, met een reservering. Op het menu: verse cocktails bereid door de plaatselijke mixoloog Thibault en goede muziek. De ideale manier om de avond te beginnen voordat de club open gaat of om de hele nacht door te gaan met een lekker drankje.

Let’s party

Mirano zal vanaf nu elektronische muziekconcepten van nationale en internationale co-producties aanbieden op vrijdagen. Het idee: de Brusselse club in de Europese scene positioneren voor een unieke visuele en akoestische ervaring.

En door het grote succes zal Mirano de zaterdag line-up blijven richten op urban muziek, specifiek voor de evolutie van de hoofdstad en haar multiculturele publiek. Een heus feestje met hiphop, latin en afro muziek. Elke week zal de club nieuwe concepten aanbieden van co-producties zoals Invasion Latina, Coco, Ma Jolie by Alice, en vele andere.

© Mirano

Afspraak op vrijdag 9 september voor de grote opening met Cerrone (schrijf je hier in) of elke vrijdag en zaterdag en beleef de connectie met de oorsprong van de club. Ready to party?

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mirano.
www.miranobrussels.com

Lees ook:
Interview: Nina Corty, de onderneemster achter La Casita
Ontdek 3 verrassende drinks met de nieuwe alcoholvrije Gordon's 0.0%
Sooner: het Belgische streamingplatform lanceert een ‘reisrubriek’, ideaal voor de zomer!