Ibiza: een unieke ervaring aan boord van een privéjacht

Gepubliceerd op 13 juli 2022 door ELLE Partner
Ibiza: een unieke ervaring aan boord van een privéjacht

 Ibiza mag dan bekendstaan als een van de hipste partybestemmingen, feesten is slechts een fractie van wat dit eiland in de Balearen te bieden heeft. Je vindt er een schat aan chique en bohemianpareltjes en geniet er van de fraaiste landschappen. Waan je in een andere wereld en kom gegarandeerd tot rust!

ADEMBENEMENDE LANDSCHAPPEN

Stap deze zomer aan boord van een van de boten van Nela Charter voor een onvergetelijke ontdekkingstocht rond het eiland Ibiza! Met Nela Ibiza beleef je een absoluut unieke dag aan boord van een vijftien meter lange Sunseeker, jouw privéjacht voor een uitje op zee.

Aan boord krijg je vier routes voorgesteld om de kustlijn van Ibiza te verkennen, waar het water even kristalhelder is als in de Caraïben. De perfecte gelegenheid voor een dagje Formentera, een bezoek aan Es Vedra – een van de mooiste rotsen ter wereld – of om de befaamde zonsondergang op Ibiza te bewonderen.

Paysage Ibiza
©NelaIbiza - Ibiza

SERVICE AAN BOORD

Eenmaal aan boord regelt Nela Charter alles. De kapitein en het boordpersoneel staan klaar en luisteren naar al jouw wensen. Heerlijk koele drankjes, badlakens, een snorkeluitrusting, een paddleboard of zwembanden … Alles is inbegrepen en binnen handbereik om er een fantastische dag van te maken.

Wil je graag een shot adrenaline toevoegen aan je tocht op zee? Dan kun je ook een jetski, een flyboard of zelfs een seabob huren. Kortom, de ideale excursie voor een unieke belevenis samen met je familie of vrienden. Er is zelfs een babysitservice beschikbaar, zodat je kids in goede handen zijn aan boord.

Trek in iets lekkers op volle zee? Laat gerust een schaal oesters of heerlijke paella aanrukken. Eet je liever in een bekende beachclub op het eiland, dan reserveert het bureau alvast een tafel voor je.

VILLA’S OP MAAT IN IBIZA

Naast bootverhuur levert Nela Ibiza ook de service van een privéconciërge, die de organisatie van je verblijf van a tot z regelt. Zo kun je een privékok inschakelen, een chauffeur, een kinderoppas, een personal trainer en zelfs een yoga-instructeur!

Met een catalogus van bijna honderd huizen en appartementen voor elk budget heb je in een paar klikken de ideale vakantiewoning gevonden.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Nela Ibiza.
www.nelacharteribiza.com
www.nelaibiza.com

LEES OOK:
Reistip: het Firenze van Michelangelo
Luxe op Ibiza: 6 tophotels waar je deze zomer tot rust kan komen
Griekse Sani Resort nodigt tennislegende Toni Nadal uit deze zomer