De favoriete kindvriendelijke adresjes van Loredana Falone in Antwerpen

Geüpdatet op 12 juli 2022 door ELLE Partner
De favoriete kindvriendelijke adresjes van Loredana Falone in Antwerpen

Loredana Falone, de succesvolle onderneemster, woont samen met haar partner Matteo Simoni en haar dochtertje Giulia in Antwerpen. Ze verklapt haar drie favoriete kindvriendelijke adresjes van ’t Stad. 

Nordica 31

Een van de vaste stekjes van Loredana is de Scandinavische lunchplek Nordica 31. Je kan er terecht voor een gezond ontbijt of lichte lunch met kwaliteitsvolle en seizoensgebonden producten - oftwel ‘Nordic streetfood met een twist’. Denk: smørrebrød, lobster rolls en kötbullar. “Bij Nordica 31 serveren ze een heerlijke lunch! Maar ik hou minstens evenveel van hun koffie en cinnamon rolls”, aldus Loredana. Ook het interieur in Scandinavische stijl kan haar bekoren.

Ook Loredana’s vaste partner in crime voor een uitje met haar gezin, de nieuwe Xplory® X Signature kinderwagen van Scandinavisch designmerk Stokke, is duurzaam én stijlvol. Het volledig zwart frame met matgouden onderstel en de zwarte kap met goudkleurige logo’s zijn tijdloos maar toch uniek. Bovendien maakt Loredana met de Xplory® X Signature een ecologisch verantwoorde keuze. Het garen in de stoffen van de kinderwagen is immers gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Ook het productieproces van de  Xplory® X Signature verloopt duurzamer dan ooit. Zo verminderde Stokke met oog op de planeet het gebruik van chemicaliën met maar liefst 90%, het waterverbruik met 75% en de totale CO2-voetafdruk met 25%. 

Nives

Een andere aanrader van Loredana voor een heerlijk ontbijt of lunch is Nives, een bakkerij genesteld in de orangerie van het Harmoniepark. “Nives ligt in een gezellig park, recht tegenover een leuke speeltuin. Dus ideaal om met kindjes te doen! Terwijl je geniet van een koffietje of lunch kunnen ze fijn spelen”, suggereert Loredana. Op het menu staan verse koeken en taartjes, belegde broodjes en gezonde bowls.

Tijdens een uitstapje naar het park komt trouwens de zwarte verzorgingstas van de nieuwe Stokke® Xplory® X Signature goed van pas. Zo heb je steeds al het nodige binnen handbereik in één stijlvol accessoire.  

Café Kamiel

Ook Café Kamiel ligt vlakbij een grote speeltuin in de Markgravewijk. “Na een wandeling daar een koffie met een taartje doen is één van onze vaste wekelijkse activiteiten. Ook hun menu is toegankelijk voor de allerkleinsten. Zo hebben ze op donderdag altijd spaghetti à volonté, inclusief een veggie-versie.” Bij dit kindvriendelijke adresje vind je verse soep, salades, broodjes en veggieburgers. Tijdens het weekend kan je er terecht voor een uitgebreid en gezond brunchbuffet.

Opnieuw komt de Stokke® Xplory® X Signature goed van pas. Tijdens uitstapjes maakt hij furore met zijn functionaliteit. De specifieke zithoogte, de verstelbaarheid en de 360 graden draaiende zwenkwieltjes kunnen elke speeltuin te baas. Bovendien is bij de Stokke® Xplory® X Signature een nieuwe reiswieg beschikbaar: ideaal voor verdere en langere uitstapjes.

De favoriete kindvriendelijke adresjes van Loredana Falone in Antwerpen - 7

De Stokke® Xplory® X Signature is verkrijgbaar vanaf €1.199 bij de Stokke-verkooppunten en online via www.stokke.com. Opgelet: accessoires worden afzonderlijk verkocht.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Stokke.

www.stokke.com

Lees ook:

Frans beautymerk talm richt zich op zwangere vrouwen en nieuwe mama’s

Deze zwierige zomerjurk van Mango vliegt de winkels uit

Getest: 5 soorten gelnagellak voor een langhoudende manicure bij je thuis