Frans beautymerk talm richt zich op zwangere vrouwen en nieuwe mama’s

Geüpdatet op 1 juni 2022 door Lore Ginneberge
Frans beautymerk talm richt zich op zwangere vrouwen en nieuwe mama’s talm

Maak kennis met Talm, een cosmeticamerk speciaal ontworpen voor en door moeders. De collectie van pure, natuurlijke producten gemaakt in Frankrijk is er voor alle vrouwen die zich graag zeker voelen over wat ze op hun lichaam smeren.

Veiligheid is prioriteit

Veiligheid is de eerste zorg van alle toekomstige moeders. Zodra je ontdekt dat je zwanger bent, kan je nu eenmaal niet meer eender wat eten en drinken, maar ook smeren.  Dit roept heel wat vragen op: welke vitaminen neem je best wel en niet, welke cosmetica laat je even in de kast? Kunnen etherische oliën of niet? Kies je voor natuurlijke of synthetische ingrediënten? Dagelijkse handelingen waar je nooit over nadacht worden plots een pak ingewikkelder.

Daarom zijn de talm-producten speciaal ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van zwangere vrouwen, maar ook aan die van vrouwen na de bevalling of tijdens de borstvoeding. Het doel van het merk is de consument gerust te stellen met ultraschone producten die in staat zijn de ongemakken van de huid die verband houden met de zwangerschap -  denk trekkerigheid, striae, roodheid -  onmiddellijk te verlichten.

Welke sporten kan je het best beoefenen tijdens je zwangerschap?

Het complete verzorgingsritueel van talm

Het merk stelt een eenvoudige routine voor die bestaat uit 3 producten:

- De hydraterende Mega balm voor het lichaam met een lichte textuur die snel intrekt. De oprichtster van het merk legt uit dat zij zich voor deze creatie rechtstreeks heeft laten inspireren door de geur die je ruikt als je een bloemenwinkel binnenstapt. Toen ze zwanger was, werkte de geur bijzonder rustgevend, en dat wilde delen met andere vrouwen.

talm mega balm
talm mega balm, €39

Shop hier

- De Mega olie met de geur van vers gewassen wasgoed, ongetwijfeld de musthave van het merk.

talm mega oil
talm mega oil, €38

Shop hier

- Het Mega serum, maar dan in stickvorm, dat de huid verfrist en kalmeert. De formule is geurloos en kan gebruikt worden in combinatie met de crème. Door zijn kleine en praktische formaat past hij perfect in de moederschapstas.

serum
talm mega serum, €35

Shop hier

De verpakking is gemaakt van glas en de papieren verpakking is gemaakt van maïsresidu.

Een groeiend aanbod

Hoewel momenteel alleen deze producten beschikbaar zijn, werkt de oprichtster van talm al aan nieuwe producten op basis van hyaluronzuur: een mist, een olie en een serum. Als moeder kom je nu eenmaal vaak slaap te kort en dat zie je snel aan je gezicht. Een vale teint, vermoeide gelaatstrekken en wallen zijn we liever kwijt dan rijk... Ook haarsupplementen zijn in de maak, want nieuwe mama's krijgen steeds vaker wel dan niet te maken met haaruitval. Alles wat je nodig hebt om je mooi te voelen in je nieuwe rol zal dus aanwezig zijn in het gamma.

Het perfecte cadeautje voor je zwangere zelf of een andere mama in spe! Je vindt talm bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel.

LEES OOK: Nieuwe mama: welke kleren draag je na de bevalling?