Pat McGrath brengt boudoir Bridgerton make-upcollectie uit en we willen alles

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Pat McGrath brengt boudoir Bridgerton make-upcollectie uit en we willen alles Pat McGrath Labs x Bridgeton II

Pat McGrath Labs x Bridgerton II brengt een royale make-upcollectie die (bijna!) te mooi is om te dragen.

De verpakkingen van Pat McGrath zijn altijd kleine juweeltjes, maar zelfs die vallen in het niet bij deze collectie. Voor de lancering van het tweede seizoen van de hitserie 'Bridgerton' werd alles uit de kast gehaald. Pat bedacht samen met Netflix en producer Shondaland een 'Regency-meets-moderne cosmetica collectie' in de royale stijl van de reeks.

LEES OOK: Alles wat je wil weten over Bridgerton seizoen 2

Muze Nicola Coughlin a.k.a Lady Whisteldown

De collab bevat een breed scala aan make-up items, waaronder een nieuw Mthershp Eye Palette, Velvet Kohl Eyeliner, Satin Allure Lipstick, Skintillating Body Shimmer, en Blushing Delights Palette, met in de hoofdrol Nicola Coughlin, a.k.a. Lady Whistledown, als muze van de collectie. En we kunnen wel stellen dat die laatste er werkelijk onherkenbaar uitziet nadat ze onder handen genomen werd door make-upartiest 'Mother' Pat McGrath.

Wie is het gesprek van de ton voor Seizoen II? Niemand minder dan mijn nieuwe McGrath Muze, de onmiddellijk iconische schoonheid Nicola Coughlan. Ze stal onze harten als Penelope Featherington, aka Lady Whistledown, in de Shondaland en Netflix smash hit serie Bridgerton. Nu is ze het fantastische gezicht van PAT McGRATH LABS x BRIDGERTON II! - Pat

Pat McGrath x Bridgerton II
Pat McGrath Labs

Pat McGrath x Bridgerton II

De luxueuze collectie bevat lipsticks in zachte tinten, maar ook in betoverend paars en sensueel rood.

Pat McGrath Labs lipsticks
Pat McGrath Labs

Het Blushing Delights Palette, een set van drie gepigmenteerde blushes en een gouden highlighter, zorgt voor die jeugdige blos waar Penelope Featherington en Daphne Bridgerton zo bekend om staan.

Pat McGrath Labs blush
Pat McGrath Labs

Ook voor de ogen is er een palette, dat in ware Pat McGrath-stijl Mthrshp Eye Palette werd gedoopt. Het bevat zes tinten in romige poederformule die natuurlijk als oogschaduw kunnen worden gebruikt, maar even goed als blush en highlighter. Er zijn zes tinten in verschillende afwerkingen: matpaars, satijnroze, glinsterend roségoud, glinsterend pastelroze, metallic blauw en metallic groen.

Pat McGrath Labs oogschaduw Bridgerton II
Pat McGrath Labs

Om de ogen verder aan te zetten is er de Velvet Kohl Eyeliner, verkrijgbaar in de kleur Xtreme Black. Deze eyeliner is gemakkelijk te vervagen tot een zachte, matte finish en is langhoudend en veelzijdig.

eyeliner Pat McGrath
Pat McGrath Labs

Een make-upcollectie over het Regency-tijdperk zou niet compleet zijn zonder poederdoos. Binnenin zit de gloednieuwe Skintillating Body Shimmer. Het naar bloemen geurende poeder bevat squalaan voor extra verzorging en kan zowel op het gezicht als het lichaam worden aangebracht.

Pat McGrath Labs Bridgerton shimmer
Pat McGrath Labs

De Pat McGrath Labs x Bridgerton II collectie zal vanaf 24 maart te koop zijn via PatMcGrath.com en ICI PARIS XL

LEES OOK: Van Rihanna tot Nirvana: dit wordt de soundtrack van Bridgerton seizoen 2