Event verslag: The White Dinner in Antwerpen

Gepubliceerd op 14 maart 2022 door ELLE Partner
Event verslag: The White Dinner in Antwerpen ©Friends of the brands

Al voor de derde keer was ELLE België te gast op The White Dinner in Antwerpen. De top 50 van de meest invloedrijke Belgische vrouwen – en dus ook wij - werden tijdens dit luxe event van Friends of the Brands in de watten gelegd. En op een informele manier maakten we er kennis met tal van prestigieuze lifestyle merken.

De place to be was het nieuwe vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary. Op deze historische site in centrum Antwerpen had Friends of the Brands ons uitgenodigd voor een exclusief diner genaamd The White Dinner. De van oorsprong Nederlandse organisatie koppelt al meer dan 12 jaar op een persoonlijke, innovatieve en authentieke manier invloedrijke en welgestelde mensen (zowel mannen als vrouwen) in Europa en daarbuiten aan merken met als doel om meer naamsbekendheid, sales of uitbreiding van het netwerk te realiseren.

Het concept van The White Dinner is eenvoudig maar bijzonder uniek: tijdens een exclusieve soirée met speeddates en aansluitend diner werden BV’s, influencers en pers verenigd met exclusieve, verrassende en trendy merken. Dat gebeurt steeds in een luxueuze setting, deze keer aangekleed door In Style Styling & Decoraties.

Om helemaal in het thema van 'The White Dinner' te blijven haalden alle gasten hun meest stijlvolle, witte outfit uit de kast. En die outfits werden vakkundig gefotografeerd door de fotograaf voor een photowall met onder andere het ELLE België logo op. Ook de aankleding van het Botanic Sanctuary was helemaal volgens het thema, van grote witte bloemstukken tot de lange prachtige gedekte tafel en de dansers die eveneens in het wit gehuld waren.

Het Belgische Mary White Vodka serveerde er heerlijke cocktails die iedereen meteen in de sfeer brachten. En doe daar meteen ook maar heerlijke hapjes bij, want waarom ook niet. Het was tenslotte al dinsdagavond. Toch draaide 'The White Dinner' niet enkel om krijgen. Friends of the Brands zet zich immers ook steeds in voor een goed doel. Deze keer sloeg de organisatie de handen in elkaar met Make a Wish Belgium-Vlaanderen, de vereniging die de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan.

Nadat alle gasten kennis hadden gemaakt met het concept via een korte presentatie, ging het event pas echt van start. Tijd om te speeddaten! Onderverdeeld in kleinere groepjes kregen de gasten telkens ongeveer een kwartier om aan prachtig gedecoreerde ronde tafels in een ongedwongen manier kennis te maken met de producten van merken op het gebied van beauty, fashion, gadgets, travel en lifestyle.

We begonnen de avond bij Aesthetics Solutions. Dit snelgroeiende bedrijf van Ingrid Vander Zijpen is al meer dan 10 jaar exclusief distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic Pharma Group behandelingen, producten en behandelsystemen. Wij maakten voornamelijk kennis met de beautyproducten die zorgen voor een betere huid, die allemaal veelbelovend klinken. Stop twee: Vital Proteins, het nummer één collageenmerk uit Amerika dat je misschien wel kent door actrice Jennifer Aniston die al jaren groot fan is. Hun collageenpoeder is beschikbaar in verschillende smaken zoals matcha en koffie en helpt structuur te geven aan haar, huid, nagels, botten en spieren. Mercedes-Benz focuste dan weer op hoe zij de toekomst van mobiliteit veilig en duurzaam vorm willen geven. En swimwearlabels Beachlife en Cyell stelden ons voor aan hun trendy en eigenzinnige bikini’s, badpakken en sleepwear in premium kwaliteit en perfecte pasvorm.

Na een korte pauze (tijd voor nog een cocktail en wat selfies) schoven we aan bij My Jewellery. Dit Nederlandse merk biedt fantastische betaalbare sieraden, accessoires, kleding en beauty aan en wij kregen de nieuwigheden als eerste te zien. Afsluiten deden we bij celebritykapper Lee Stafford die tijdens The White Dinner hun producten om het haar mooier, voller en gezonder te maken presenteerde. Met nu ook een speciale purple lijn geschikt voor blondines.

Geloof het of niet, van al dat praten, lachen, poseren, Instagrammen en ontdekken krijgt een mens honger. Het kwam dus goed uit dat er nog een luxueus diner op de planning stond. Tijdens dit diner was er een spectaculaire show en kon er verder genetwerkt worden. Terwijl het dessert geserveerd werd, werd de meest stijlvolle en inspirerende vrouw als vrouw van de avond uitgekozen. Ditmaal de ravissante Annelien Coorevits die straalde in een fantastisch wit kostuum. Na afloop kregen alle dames nog een goedgevulde goodiebag overhandigd en gingen we tevreden en helemaal verwend naar huis.

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met The white dinner. 

Lees ook : 

Shop onze selectie cream blush voor een natuurlijke blos

En als je nu tijd maakte voor een luxe horloge ?

Hotspot: Antwerp Amusement Center