Dit is de meest creatieve smartphone van het moment

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Dit is de meest creatieve smartphone van het moment

De wereld ligt aan je voeten – of beter aan je vingertoppen – met de nieuwe Samsung Galaxy S22-serie. Dankzij het grote Full HD-scherm, de driedubbele camera en de S Pen, geïntegreerd bij het Ultra model, laat je je creativiteit voortaan de vrije loop, altijd en overal.

Je smartphone: je hebt hem altijd bij je. Het is een stuk van jezelf, je uitlaatklep, je vrijheid. De laatste nieuwe serie streamen, honderduit met je vriendinnen kletsen via videochat, unieke momenten met vrienden en familie vastleggen en delen… En dat zoals jij het wil. Met de nieuwe Samsung Galaxy S22-serie kent je vrijheid geen grenzen meer. De driedubbele camera achteraan en een selfiecamera vooraan maken jou voortaan de fotograaf van de groep. Dankzij de intelligente Nightography-camera maak je zelfs ’s nachts de mooiste foto’s. Om nog maar te zwijgen van de krachtige optische zoom voor een haarscherp beeld en de performante processor, waardoor alles vlot en soepel loopt.

Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra

Shop it

Creëren, bekijken en verbinden, daar draait het om. Samsung brengt met de Galaxy S22-serie drie modellen uit die stuk voor stuk je creativiteit prikkelen: S22, S22+ en S22 Ultra. Alle drie pakken ze uit met een AMOLED-scherm tot 6.8 inch in Full-HD dat zelfs bij fel daglicht duidelijk zichtbaar blijft, een ongekende snelheid dankzij de krachtige processor, tot 256GB ingebouwd geheugen, een batterij die ruim 24 uur meegaat zonder opladen en tal van innovatieve features. De Samsung Galaxy S22 Ultra heeft een geïntegreerde S Pen waarmee je eenvoudig notities neemt, tekent of bepaalde apps bedient. En dankzij supersnel 5G ben je bovendien zeker van ongelooflijke download- en uploadsnelheden, zodat je je nieuwste creaties meteen kunt posten en streamen terwijl de reacties binnenstromen.

Daarbovenop ziet de Samsung Galaxy S22-serie er nog eens goed uit ook: een stijlvolle en verfijnde design look verkrijgbaar in een reeks exclusieve kleuren, van Burgundy – een glamorous rozé goud – tot pittig groen of minimalistisch wit. In de strakke en slanke behuizing met stoere uitstraling zitten de 3 cameralenzen stijlvol verwerkt in de achterzijde. Je bedient ze gemakkelijk met één hand: foto nemen, aanpassen en delen maar! En klaar je de klus liever op een groter scherm, dan schakel je met je Samsung-account naadloos over van je smartphone op de Samsung Galaxy Tab S8. De perfecte combo. Je hebt toegang tot dezelfde apps en zelfs je Samsung Galaxy Buds koppelen automatisch van je tablet naar je smartphone, zodat je geen enkele noot van je favoriete muziek moet missen. Van vrijheid gesproken!

Een leuk extraatje? Samsung trekt met deze reeks voluit de ecologische kaart. De toestellen van de Samsung Galaxy S22-serie bevatten 20% gerecycleerd plastic uit afgedankte visnetten. Een belangrijke stap om onze oceanen opnieuw proper te maken en te bouwen aan een duurzame toekomst voor onze planeet.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Samsung.

www.samsung.com

 

Lees ook:

Shop onze selectie cream blush voor een natuurlijke blos

Hotspot: yokoso in Gent laat je zelf samengestelde sushi rollen door robots

Paris fashion week: meer dan 100 streetstyle looks voor oneindige outfit inspiratie